Sisley, Filorga, Avene, Liquides Imaginaires, Ilia, Anastasia, Embryolisse

05:18 - 03:11
luistertijd 05:18 - leestijd 03:11

Editorial Picks

Dagelijks komen er op de redactie van BeautyJournaal prachtige nieuwe producten binnen. Soms verleidt alleen de verpakking je, en soms ook vooral de inhoud. In deze editorial pick hebben we een aantal mooie teint-producten verzameld en een heerlijk nieuw parfummerk met zwoele, verleidelijke geuren die zeker niet mainstream zijn.

Avene Hydrating Skin Tone Perfector

Deze variant op de BB cream belooft niet alleen egalisatie maar hydratatie en bescherming van de huid. Avene is van mening dat een BB of CC niet alleen moet egaliseren maar vooral ook moet beschermen, en geen verstoppingen of irritaties van de huid mag veroorzaken.

Deze gekleurde dagcreme werkt als een frisse foundation die egaliseert maar ook uv-straling weert met een spf 30. Er zitten pigmenten in die de huid onmiddelijk een stralende glans geven, een klein beetje strobing effect dus. Erg leuk. Er is een Light versie voor de gecombineerde huid en een Rich versie voor de droge huid.

SHOP Avene hier online.

Filorga Scrub & Mask

Filorga noemt het frisse lucht voor de cellen. Dat klinkt leuk, maar waar gaat het hier over? Dit product is een peeling met dubbele kracht: er zitten enzymen in, maar ook microkleine korreltjes. Tegelijkertijd komt er bij het aanbrengen op de huid zuurstofgas (perfluorcarbon) vrij en dat veroorzaakt kleine belletjes op de huid als een lichte mousse. Dit geeft een kortstondige prikkel die de doorbloeding van de huid stimuleert. Je laat het scrub/annex masker na het scrubben nog tien minuten op de huid inwerken en spoelt hem af met water.

De huid gaat er schoner uitzien, de teint wordt stralender en de structuur verfijnder.

SHOP Filorga hier online.

Embryolisse Smooth Radiant Complexion

Ook Embryolisse heeft gewerkt aan haar BB variant met een creme die nu nog meer verzorgend is, en je huid weer laat stralen. De huid oogt voller, de uitdrukking lijkt meer ontspannen. De teint is egaal en stralend.

Er zit hyaluronzuur in voor een flinke vochtbinding, suikers uit havermout die in staat zjin om een aanspannend filmpje over de huid te leggen, parelmoer pigmenten die de huid oplichten. Je huid kan er strakker en voller door gaan aanvoelen. Het is een gelachtige lotion die je opbrengt voor de make-up.

SHOP Embryolisse hier online.

Anastasia Contour Cream Kit

De mua’s roepen nu wel dat contouring uit is, en strobing is in, toch blijft contouring belangrijk voor het gezicht dat extra definitie nodigt heeft om beter tot haar recht te komen. 

Anastasia, the queen of brows, heeft een mooie luxe kit uitgebracht in Light, Medium en Deep, voor alle huidtinten. Het fijne is dat er zowel highlighters als contourtinten in zitten. Je kunt ze mengen en opbouwen voor een subtiel of dramatisch effect. Medium is de meest gebruikte kit voor de lichte tot licht getinte huid. De superlichte huid volstaat met Light.

SHOP de kits hier online.

Sisley Phyto Poudre Libre

Dit nieuwe gezichtspoeder van Sisley egaliseert erg mooi en geeft een matte dekking. Hij is fluweelzacht op de huid en je ziet hem er ook niet op liggen, zo verfijnd is de poederstructuur. Een poeder met photoshop-effect om maar te zeggen. Het versmelt met je huid.

Het komt in een containertje met los poeder en een zeefje met gaatjes. In de deksel zit een spiegeltje. Heerlijke nieuwkomer voor liefhebbers van Sisley make-up!

SHOP hier online!

Ilia Vivid Foundation

Groot fan van de Ilia blushers in stickvorm, ze geven de huid een prachtige subtiele glow en kleur, en van deze foundation, op 100% minerale basis worden we ook heel erg vrolijk.

De foundation is licht gepigmenteerd en geeft een stralende glans, en je kunt hem opbouwen om hem dekkender te maken. Erg prettig. De glans is niet vet. Er zitten hydraterende bestanddelen in om de huid lekker soepel te houden.

De foundation komt in zes kleuren. Heerlijk als je van een no-makeup look houdt, en een gevoelige huid hebt. We love it!

Te koop bij Skins Institute in Amsterdam.

Liquides Imaginaires parfum

Een prachtige collectie parfums die zeker niet alledaags is, maar wel warm en absoluut onderscheidend. Er hangt iets mystieks omheen, geurnoten uit oude kerken, en door de warmte van de overigens ook frisse geuren krijg je het gevoel even lekker te willen gaan zitten en ruiken. Om zelf even te aarden.

Favoriet zijn de meest frisse geuren uit de collectie: Tumultu, Sancti en Succus. Sancti is een fraaie compositie van bergamot, sparcipres, lavendel, kardemom, wierook, labdanum en musk. Lekker religieus maar ook fris en groen.

Tumultu heeft een licht dierlijk aroma, iets extatisch wat het ook een heel warme geur maakt. Broeierig. Specerijen, sandelhout, maar ook kokos. Lekker op je naakte huid!  Succus is de meest zoete, fruitige variant, en heel zonnig en warm. Met mandarijn, rabarber, salie en gember maar ook peper, wierook en cederhout.

Te koop bij Skins Cosmetics.

 

Lees ook