Lakken voor dummies

01:55 - 01:09
luistertijd 01:55 - leestijd 01:09

Spray-on nagellak de nieuwe beauty trend?!

Vraagje… Je staat op het punt om een avondje te gaan stappen met je vriendinnen en je nagellak heeft zijn beste tijd gehad. Je nagels zien er – laten we zeggen – een beetje woest uit. Nu nog even snel een potje nagellak pakken is vragen om problemen. Wat doe je?

  1. Je probeert toch nog je nagels te lakken. Wanneer je vervolgens veel te snel je jurkje aantrekt, worden je nagels een puinhoop.
  2. Je laat ze zoals ze zijn: chipped.
  3. Je gebruikt spray-on nagellak.

Antwoord C, natuurlijk. En mocht je soms denken dat zoiets ingenieus niet bestaat… Think again!

The Paint Can

Het Engelse nagellakmerk Nails Inc. heeft met zijn nieuwste ontdekking dé formule van de beauty toekomst ontwikkeld. Genaamd ‘The Paint Can’. Van de nagellak, die in een graffiti-achtige spuitbus zit, wordt gezegd dat het ’s werelds snelste manicure is, met een droogtijd van slechts 20 seconden.

Maar wordt dat geen knoeiboel, zo’n spuitbus?

We horen het je denken… Volgens Nails Inc. laat de overtollige nagellak zich snel en eenvoudig verwijderen met water of een reinigingsdoekje.

Op de officiële website van Nails Inc. schrijft Thea Green, oprichter van Nails Inc. “Na jaren van ontwikkelen ben ik onwijs enthousiast dat we nu de The Paint Can kunnen lanceren. Onze klanten hebben jarenlang gesmeekt om een methode die de droogtijd van nagellak kan reduceren en bovendien gemakkelijk aan te brengen is voor colour on the go. En voila… nu is The Paint Can er.”

 

De spray-on nagellak is verkrijgbaar in twee kleuren: shiny silver en hot pink. Momenteel helaas alleen in Engeland, maar het zal vast niet lang duren voordat deze beauty trend ook Nederland bereikt.

Lees ook