Make-up Nagels

Spray-on nagellak nieuwe beauty trend?!

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Lakken voor dummies

Homepage Spray On Nail Polish

Vraagje… Je staat op het punt om een avondje te gaan stappen met je vriendinnen en je nagellak heeft zijn beste tijd gehad. Je nagels zien er – laten we zeggen – een beetje woest uit. Nu nog even snel een potje nagellak pakken is vragen om problemen. Wat doe je?

  1. Je probeert toch nog je nagels te lakken. Wanneer je vervolgens veel te snel je jurkje aantrekt, worden je nagels een puinhoop.
  2. Je laat ze zoals ze zijn: chipped.
  3. Je gebruikt spray-on nagellak.

Antwoord C, natuurlijk. En mocht je soms denken dat zoiets ingenieus niet bestaat… Think again!

The Paint Can

Het Engelse nagellakmerk Nails Inc. heeft met zijn nieuwste ontdekking dé formule van de beauty toekomst ontwikkeld. Genaamd ‘The Paint Can’. Van de nagellak, die in een graffiti-achtige spuitbus zit, wordt gezegd dat het ’s werelds snelste manicure is, met een droogtijd van slechts 20 seconden.

Maar wordt dat geen knoeiboel, zo’n spuitbus?

We horen het je denken… Volgens Nails Inc. laat de overtollige nagellak zich snel en eenvoudig verwijderen met water of een reinigingsdoekje.

Op de officiële website van Nails Inc. schrijft Thea Green, oprichter van Nails Inc. “Na jaren van ontwikkelen ben ik onwijs enthousiast dat we nu de The Paint Can kunnen lanceren. Onze klanten hebben jarenlang gesmeekt om een methode die de droogtijd van nagellak kan reduceren en bovendien gemakkelijk aan te brengen is voor colour on the go. En voila… nu is The Paint Can er.”

 

De spray-on nagellak is verkrijgbaar in twee kleuren: shiny silver en hot pink. Momenteel helaas alleen in Engeland, maar het zal vast niet lang duren voordat deze beauty trend ook Nederland bereikt.

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

4 reacties

  • Weet ik esther. Ik zit er nu achteraan. Heb er familie zitten. Wil t wel eens hoe of wat? Mij lijkt t dus hardstikke gemakkelijk en niet meer tijdrovend. Alleen vind ik de twee kleuren niks. Maar goed mocht t aanslaan dan zal er wel een arsonaal aan kleuren komen ?

  • Het klinkt voor mij als een kliederboel in de oren. Ik zie dan voor me dat heel de kamer onder zit als je nagellak gaat sprayen… Maar het feit dat ze claimen dat je de overtollige lak ook weer snel van je handen (en dus ook van je tafel?!) kunt wassen klinkt dan wel weer veelbelovend. Ik ben benieuwd (ook naar hoe lang het blijft zitten…)!

  • Wow hoe cool is dit!!! En hoelang blijft dit zitten? Waar in Engeland is het te halen? Misschien kan ik het naar Nederland krijgen (fijn aan buitenlandse connecties)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.