Worden Tessa's lippen weer zacht en soepel?

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Vooral in de winter hebben mijn lippen extra verzorging nodig. Ik gebruik de hele dag door lipbalsem, maar dat is vaak niet voldoende. Er ontstaan toch nog velletjes en mijn lipcontouren zijn soms rood en licht geïrriteerd. Er is dus zwaarder materieel nodig om dit probleem aan te pakken. Ik heb getest of Collistar Repairing Lip Scrub Balm mijn lippen weer zacht en glad maakt en mijn lipcontouren verbetert. Lees hieronder mijn bevindingen.

Een eerste indruk

De scrub balm zit in een kleine mintgroene tube die chique oogt. De scrub balm is makkelijk aan te brengen op je lippen door het schuine tuitje en hygiënisch in gebruik omdat je niets steeds met je vinger in een potje zit. Het product ruikt licht zoet naar spekjes, het heeft een mintgroene kleur en het bevat suikerkristallen.

Niet eetbaar…

TessaIk heb wel vaker lip scrub gebruikt. Onlangs nog die van Lush, waarvan je na gebruik het restant gewoon op kunt eten, met de smaak mint of cola. Dat kan met de scrub balm van Collistar niet. De scrub balm is iets minder grof en korrelig dan de scrubs die ik gewend ben. Ik gebruik de scrub balm een aantal keer per week.

Versmelt

Ik breng een klein beetje aan op mijn lippen en wrijf mijn lippen over elkaar heen om de suikerkristallen te laten smelten. De natuurlijke lichaamswarmte zorgt ervoor dat na het aanbrengen de scrub balm versmelt met de lippen, waarbij de actieve voedende oliën vrijkomen. Dat is duidelijk merkbaar, want mijn lippen hebben geen aparte lipbalsem meer nodig.

Eindoordeel

Mijn lippen voelen zacht en glad aan en er zit een verzorgend laagje op. Mijn lipcontouren zien er minder geïrriteerd uit. Dit fijne product maakt zijn claims absoluut waar!

Lees ook