Een nieuwe innovatieve verpakking bomvol vitamines

05:03 - 03:01
luistertijd 05:03 - leestijd 03:01

Homepage Alpha-H Supersizes Vitamin Serums

NIEUW: ALPHA-H Supersized Vitamine Serums

De vitamine serums van ALPHA-H zijn vanaf nu ook nog eens verkrijgbaar in een op alle fronten revolutionaire nieuwe verpakking.

Which vitamin is right for me

Dubbelwandig en voorzien van UV-coating

De serums zijn namelijk voorzien van een innovatieve dubbelwandige verpakking met UV-coating, die de inhoud op een constante temperatuur houdt en beschermt tegen UV-straling. Normaliter tasten temperatuurschommelingen en UV-stralen de werkzaamheid (stabiliteit) van vitamines aan, maar met deze slimme verpakking zijn de serums hier tegen beschermd. Bijkomend voordeel is dat er nu minder stoffen nodig zijn om het product optimaal geconserveerd en effectief te houden.

Alpha-H Vitamins Different SizesSupersized en eco-vriendelijk

De nieuwe verpakking is tegelijkertijd eco-vriendelijk: het binnenste deel is namelijk verwisselbaar en dus navulbaar. Van elk serum is een refill variant verkrijgbaar* die het binnenste flesje vervangt, terwijl de buitenste UV-gecoate huls en het pipet kunnen worden hergebruikt. Desondanks oogt de verpakking een stuk luxer dan voorheen en bevat deze door het ‘supersized’ formaat nu ook nog eens bijna twee keer zoveel inhoud: 50 ml in plaats van 30 ml. En dat terwijl de prijs van de serums en refills nagenoeg hetzelfde is gebleven. De serums zijn dus niet alleen vriendelijker voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

* Bewaar de refill op een koele en donkere plaats in de oorspronkelijke verpakking (omdoos).

Het ALPHA-H assortiment bevat 3 Supersized Vitamine Serums, die ieder op hun eigen manier ervoor zorgen dat de huid voldoende bouwstoffen en energie heeft om zichzelf te beschermen tegen het naderende gure, koude en winderige weer.

Alpha-H Vitamin C 50 mlVITAMIN C SERUM | €68,95 (refill €63,95)

Vitamine C is een echte alleskunner en must-have voor iedereen, want elk huidtype lijdt onder gure wind, (vries)kou en een gebrek aan zon. Vitamine C zorgt niet alleen voor een optimale huidweerstand en dus bescherming tegen irritatie, gevoeligheid en roodheid, maar is ook een onmisbare energiebron voor de huidcellen. Daarnaast geeft het de collageenaanmaak een flinke boost, gaat het roodheid tegen en helpt het de teint verbeteren.

Dit serum bevat 3% ethyl ascorbic acid; ook wel de ‘next generation’ vitamine C genoemd, want minder irriterend en veel stabieler dan andere vitamine C varianten. Zelfs zo stabiel, dat ongeveer 90% door de huid wordt omgezet in puur L-ascorbinezuur; wat betekent dat het in een lage dosering veel effectiever is dan serums waarin een hogere dosis instabielere vitamine C is verwerkt. Hyaluronzuur, druivenpit- en zoethout extract zorgen in dit serum voor extra antioxidanten, hydratatie en aanpak van pigmentvlekjes.

Alpha-H Vitamin E 50 mlVITAMIN E SERUM | €51,95 (refill € 47,95)

Voor eerste hulp bij een door weer en wind geïrriteerde, droge of gevoelige huid! Bevat 1% vitamine E (de volgens onderzoek meest optimale dosis) dat zeer sterk hydraterend en kalmerend werkt. Het versterkt het huideigen afweersysteem, vermindert ontstekingen en roodheid, versnelt het genezingsproces, verbetert de droge, ruwe, schilferige en beschadigde huid en verlicht irritatie en andere ongemakken.

Om de werkzaamheid van producten met vitamine E te garanderen, moeten er altijd (andere) antioxidanten zijn toegevoegd; in dit geval een flinke dosis druivenpitextract. Dit werkt bovendien meteen als natuurlijk conserveringsmiddel. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en macadamia olie; zij zorgen voor een extra vet- en vochtboost en houden de huidbarrière in balans.

Alpha-H Vitamin A SupersizeVITAMIN A 0.5% SERUM | €64,95 (refill 59,95)

Vitamine A is hét perfecte ingrediënt voor aanpak van een vale winterteint. Het heeft namelijk een van nature exfoliërende werking; het versnelt de celvernieuwing van 28 naar 10 tot 15 dagen, waardoor de teint een flinke opfrisser krijgt, het huidoppervlak gladder wordt en littekentjes, pigmentvlekjes of andere oneffenheden vervagen.

Vitamine A is daarbij nog altijd het klinisch bewezen meest werkzame anti-age én anti-acne ingrediënt, dus ook als je die (eerste) tekenen van veroudering of onzuiverheden nu eens echt effectief wilt aanpakken, ben je bij vitamine A aan het juiste adres. Zeker als je je bedenkt dat dit serum een uitzonderlijk hoge dosis vitamine A bevat: 0,5%. Door gebruik van een niet-irriterende vorm van vitamine A (retinyl propionate) is dit serum zelfs geschikt voor de wat gevoeliger huid.

 

Alpha-H Skin Loving Vitamins Kit Web

Voor wie niet kan kiezen…

En voor wie niet kan kiezen is er altijd nog de Skin Loving Vitamins Kit. Deze set bevat alle drie de vitamine serums (3x 15ml). Hiermee kun je naar hartenlust vitamine serums mixen en matchen, ideaal dus om je huid elke dag te voorzien van je eigen gemaakte vitamine cocktail! Lees hier ook de review van tester Gerti, die de Skin Loving Vitamins onlangs voor BeautyJournaal testte.

ALPHA-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Alpha-H

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook