Fijne producten die geboren zijn uit luiheid

04:59 - 02:59
luistertijd 04:59 - leestijd 02:59

Verleidelijk haar en volle wimpers met Sleep-In Rollers, RapidLash & 28 Day Mascara

Deze reeks artikelen onder de titel ‘mooi wakker worden’ is geboren uit pure luiheid. Wat zeg ik, de gehele webwinkel www.freshwatervalley.nl is geboren uit luiheid. Mijn dilemma is namelijk dat ik er graag goed uitzie, maar geen zin heb in het hele ritueel van ’s ochtends make-up aanbrengen en het er ’s avonds weer afhalen. Mooi wakker worden, dat is dus ideaal.

Een huid die straalt, appelwangen en lange gekrulde donkere wimpers. Wanneer je al ‘klaar’ bent en ’s ochtends alleen nog hoeft te douchen en aan te kleden, dan besteed je je eerste half uur van de dag lekker aan datgene wat jij prettig vindt. Nog even snoozen, wat langer met je kids kroelen, of de krant lezen. Of net even een lekker(der) ontbijtje voor jezelf maken. Ben ik de enige die droomt van een bombshell ontwaakmoment net als in de film? Effortlessly chique voor de dag komen? En wat zou jij doen als je wat extra tijd had ’s ochtends?

Mooi wakker worden

We hebben in de reeks ‘mooi wakker worden’ reeds aandacht besteed aan tips voor een stralend gezicht (waaronder de Quasar wonderlampen en de VisoClean gezichtsborstel) en tips voor een body met droomhuid (zoals de UtlraSlim Pro voor een strak lichaam, zonder liposuctie). Dan blijft er nog maar één wapen over dat alle ‘bombshells’ in de strijd gooien om er natuurlijk mooi uit te zien… en dat is je gewenste haar. We hebben het over het haar op je hoofd en de haartjes boven je oog die we wimpers noemen.

Laten we beginnen met je haardos

Allereerst je haardos. Daar hebben we de Sleep-In Rollers voor. Het zijn hele slimme zachte klittenbandrollers waar je lekker mee kunt slapen. Ontdek hoe comfortabel ze zijn en hoe je je haardos transformeert in een rode-loper-waardig kapsel, simpelweg door ze ’s avonds in je haar te zetten. Het resultaat? Grote, flexibele en zachte krullen die de hele dag lang standhouden…. Ik word zelfs de 3e dag nog wakker met de bounce nog steeds intact, alsof ik net van de kapper kom. Ik stap ’s ochtends zo de deur uit met heus Victoria’s Secret haar!

Een indrukwekkende oogopslag

Dan je wimpers. Prachtig ontwaken gaat natuurlijk niet lukken zonder een indrukwekkende oogopslag. Die krijg je met de combinatie van het RapidLash wimperserum en een semi-permanente mascara die een hele maand blijft zitten. Daarover straks meer.

We hebben al eerder aandacht besteed aan RapidLash. Het werkzame bestanddeel van RapidLash is ontdekt toen een medicijn tegen een oogkwaal ook de wimpergroei bleek te stimuleren. Nu wordt het product over heel de wereld verkocht als beautyproduct en klanten schrijven jubelende reviews. Het RapidLash wimperserum laat je wimpers veel langer doorgroeien. Het effect is gelijk aan dat van het bekende Revitalash, maar RapidLash is net wat beter betaalbaar.

Je brengt RapidLash aan langs de wimperrand. Je kunt ervoor kiezen alleen de bovenste wimpers te behandelen, of zowel je onder- als bovenwimpers, afhankelijk van je voorkeur. Wanneer je het wimperserum de eerste twee maanden elke avond aanbrengt voordat je gaat slapen, op schone ogen zonder make-up, zie je onvoorstelbaar resultaat in 4 tot 6 weken. Gebruik RapidLash in de derde maand 2 tot 3 maal per week om het bij te houden. Zo kun je er langer dan 60 dagen mee doen, tot wel 4 maanden.

Een maand lang volle wimpers

28 Day Mascara van het merk Godefroy zorgt ervoor dat je wimpers, eenmaal ontzettend lang door de RapidLash, donker worden geverfd. Je kunt dat zelf thuis doen! We hebben een videotutorial opgenomen waarin we het voor het eerst zelf uitproberen. Ondanks ons gestuntel (we zijn niet zo handig met priegelwerk) is het resultaat heel mooi geworden, al zeggen we zelf. Bekijk de video:

http://youtu.be/zXqfvVXOokk

Kennismakingsaanbod!

Je kunt nu een combinatie van RapidLash en 28 Day Mascara als duo bestellen bij Freshwater Valley (voor geen 89,90 maar 69,95). Dat is maar liefst 20 euro korting! Profiteer zolang de voorraad strekt, en geniet ’s ochtends van een tweede kopje koffie of een extra rustmoment, want mascara heb je niet meer nodig voor een verleidelijke oogopslag.

Vragen? Of meer weten over deze fijne producten voor verleidelijk haar en volle wimpers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook