The power of light.

03:03 - 01:50
luistertijd 03:03 - leestijd 01:50

Het in 1978 opgerichte Franse merk Filorga ontwikkelt high quality medische anti-aging oplossingen, zoals hyaluronzuur-injecties, mesotherapie en glycolzuurpeelings. Ook kent het merk veel hoogwaardige beautyproducten. Laura mocht tijdens het event in het prachtige Hôtel Droog in hartje Amsterdam kennismaken met het nieuwste anti-aging product. En die belooft een verjonging zo snel als het licht. Dat maakte ons natuurlijk heel nieuwsgierig…

Bekijk hier een overzichtje van alle geteste Filorga producten. 

Kracht van het daglicht

De nieuwe Skin Absolute lijn bestaat uit een dag- en nachtverzorging. De wetenschap achter de dagcrème is geheel geïnspireerd op de kracht van het licht. Bij lichtstraling denkt men al gauw aan de negatieve effecten ervan zoals rimpeltjes, pigmentvlekken en huidverslapping. Filorga draaide het om en keek naar de positieve elementen die uit het licht gepakt konden worden.

Niet alleen rimpels, maar ook dofheid en stevigheid van de huid worden aangepakt met deze nieuwe crème.

Het werkt als volgt:

Fotodynamische reparatie: Een enzym wordt geactiveerd door daglicht en stimuleert het herstellend vermogen in het DNA van de cellen. Hierdoor nemen de verouderingstekenen rimpels, vlekjes, verslapping, onregelmatige teint af.

Positieve energie neutralisatie: De natuurlijke bescherming van je huid tegen schadelijke straling wordt verbeterd. Thermostabiele (niet vatbaar voor warmte) enzymen pikken schadelijke UV- en infrarood-straling op en zetten ze op in positieve energie, met een fijne boost voor de huid als resultaat.

Verhelderende detox behandeling 

Producten van Filorga staan bekend om de huidcellen zoveel mogelijk te activeren optimaal te werken. En in het geval van Skin Absolute is er ook extra aandacht besteed aan het afremmen van effecten van luchtvervuiling op de huid. 

Directe gloed

Het witte saffier en de soft-focus bestanddelen vormen een reflecterend laagje op de bovenste laag van je huid. Hierdoor krijgt de huid een ultrastralende gloed!

Test test test

Uiteraard mocht de beautypers testen. De crème is van “sneeuwachtige” textuur waardoor het soepel uitsmeert en razendsnel smelt in de huid. De huid voelt meteen lekker zacht en soepel aan, zonder dat het ‘sticky’ aanvoelt. Ook heel prettig is dat de crème voor elk huidtype geschikt is.

In dertig dagen zou je aanzienlijke verbetering van de huidconditie moeten zien. Dit waren de resultaten van en test onder 30 vrouwen tussen de 30 en 65 jaar bij tweemaal dagelijkse toepassing van Skin Absolute Day.

Skin Absolute Night

De nachtverzorging is ook zeker de moeite waard. Deze werkt samen met de dagverzorging voor een optimaal anti-age ritueel. Night ziet er vooral zeer bijzonder uit vanwege de kleur. Verkregen door meteorietpoeder dat erin verwerkt is. Maak je geen zorgen, het laat geen zweem van grijs of zwart op de huid achter. Vergeleken met Skin Absolute Day is het wel een meer gel-achtige textuur, maar het trek net zo lekker snel in in de huid.

BESTE SHOPDEAL! 

Lees ook