De bestsellers volgens de klanten van Eva Wisse!

07:24 - 04:26
luistertijd 07:24 - leestijd 04:26

Mooi wakker worden deel I: een stralend gezicht

In deze reeks artikelen onder de titel “Mooi wakker worden” bespreekt Eva Wisse de best-sellers die 5 sterren krijgen van klanten op www.freshwatervalley.nl en die ervoor zorgen dat je… jawel… mooier wakker wordt.

Met de tips uit dit artikel is er ’s ochtends minder werk aan de winkel, zodat je meer tijd hebt voor jezelf of je gezin en stralend de deur uit gaat. De producten zijn stuk voor stuk must-haves die een enorm verschil kunnen maken voor je huid, mits je ’s avonds 15 minuten de tijd neemt voor een behandeling met je eigen beauty-apparaat.

#WokeUpLikeThis Selfies

Vraag je je weleens af hoe sommige vrouwen er in de populaire #NoMakeUp en #WokeUpLikeThis selfies in hemelsnaam zo vlekkeloos uit zien? We kunnen garanderen dat ook jij er ’s ochtends fantastisch uit kunt zien zonder veel moeite, zolang je maar de juiste voorbereidingen treft en je huid een herstelboost geeft vóórdat je ’s avonds je bed in duikt.

Doe mee met de challenge! Krijg nu 20% korting!

Zie jij er al intimiderend mooi uit bij het ontwaken? Stuur dan je #WokeUpLikeThis selfie naar ons via Facebook, Twitter of Instagram (met hashtag), like onze pagina en win een kortingscode van 20% voor freshwatervalley.com. Alle anderen: lees vooral verder.

Beautywinkel zonder crèmes, maar met de beste beautytools!

Bekijk de nieuwe collectie gezichts-en lichaamsborstels

FreshWater Valley is weliswaar een beautywinkel, maar verkoopt géén make-up of crèmes waarmee je oneffenheden verdoezelt of fijne lijntjes ‘minder zichtbaar maakt’. Wij bieden alleen producten die je gezicht, nek, décolleté, buik, billen en benen écht mooier maken, vaak tot diep in de huid. Het verwijderen van dode huidcellen, waar wij meerdere oplossingen voor hebben, is bijvoorbeeld een sterk wapen in de strijd tegen een lange lijst verschijnselen, waaronder acne, lijntjes, oneven pigment, een vette huid en grove poriën. Bekijk onze nieuwe collectie gezichts- en lichaamsborstels nu!

 

 

Best practices voor collageenstimulatie

Het stimuleren van collageen, onze andere best-selling huidverbeteringstechniek, kan ook op verschillende manieren, bijvoorbeeld met de collageenlamp of de dermaroller. Collageen is het sterkste wapen in de strijd tegen diepere rimpels en leeftijdsvlekjes. Zelfs het probleem van huidverslapping kan door dagelijks collageen te stimuleren binnen 8 weken sterk worden verminderd.

Make-up: vooral omdat het leuk is

We vinden make-up aanbrengen natuurlijk hartstikke leuk en ontkennen de kracht van een goede mascara en lipstick ook zeker niet. Maar we willen dat make-up precies dit doet: je een éxtra mooi gevoel geven door je eigen schoonheid te benadrukken in plaats van minder mooie kanten te camoufleren. Want het is met de huidige generatie beautytools niet meer nodig om droevig te worden van uiterlijke kenmerken waar we vroeger nog geen oplossing voor hadden. We kunnen er nu een beautyapparaat op los laten, met vaak 99% kans op succes. Bekijk hier maar eens alle mogelijkheden.

Wij van het FreshWater Team krijgen dagelijks uitgebreide reacties van klanten en kunnen op basis daarvan goed de vinger aan de pols houden: wat werkt en wat niet?

Je gezicht: Puur natuur nog mooier

Je gezicht is het meest zichtbare onderdeel van je uiterlijk. Je gebruikt het dagelijks om met anderen te communiceren – zowel verbaal als non-verbaal. Dat leidt ons meteen al tot de meest voorkomende huidergernis van velen: rimpels en expressielijntjes rond de ogen en lippen. De oplossing hiervoor is simpeler dan je denkt en er komt geen plastisch chirurg, botox of filler bij kijken.

We hebben al eerder aandacht besteed aan deze absolute topper uit ons assortiment op Beautyjournaal: de Quasar collageenlamp. Deze lijn lampen vormde de inspiratie voor deze reeks artikelen. Want wanneer wij hem ’s avonds gebruikt hebben, ontwaken we ’s ochtends met een gezicht waar we voorheen alleen van droomden. Voor wie hem nog niet heeft, volgt een korte beschrijving.

Vier soorten rood licht

De award winnende Quasar collageenlamp (o.a. door magazine New Beauty) zorgt met vier soorten rood licht op een diep niveau voor een verbeterde bloedsomloop in de huid, en in de dermis voor de aanmaak van meer collageen en elastine. We hoeven je niet meer te vertellen dat deze twee stofjes (collageen en elastine) de bouwstenen zijn van een soepele huid.

En ook wist je waarschijnlijk al dat ons lichaam minder collageen en elastine aanmaakt naarmate we ouder worden. Het rode licht van Baby Quasar is de ideale manier om dit proces weer op gang te brengen, met een vlekkeloos, effen, zacht, vol en glad gezicht als resultaat. Meteen al de volgende ochtend na 1x gebruik.

Als je de gelukkige eigenaar bent van een collageenlamp, laat dan de #BabyQuasar selfies dan maar komen. Ons team doet een klein vreugdedansje iedere keer wanneer we van klanten bericht krijgen over de mooie resultaten van Baby Quasar en nu het merk steeds populairder wordt in Nederland, gebeurt dat in toenemende mate!

Drie verschillende opties: één voor elk budget

De originele Baby Quasar Plus MD (€795,-) heeft een handvat en is lekker groot qua diameter, zodat je een groter gedeelte van je gezicht en décolleté in één keer kunt behandelen. We begrijpen dat dit een behoorlijke uitgave is en daarom zijn er ook nog twee betaalbaardere modellen.

De Baby Quasar Plus (€399,-) heeft ook een handvat, maar is iets kleiner qua diameter, waardoor je de lamp gemakkelijker manouvreert bij de huid rondom de ogen, waar de precisie een pré is. De behandeling, die vijf keer per week 15 tot 18 minuten duurt, is prettig en je zult merken dat je al gauw uit gaat kijken naar het moment waarop je in bed een boek leest of TV kijkt met ondertussen de warme rode lamp op je gezicht. De volgende ochtend zie al een groot verschil in de spiegel (zo niet, dan krijg je van ons je geld terug). De resultaten van een Quasar collageenlamp stapelen zich op, waarbij je na 8 weken een geheel vernieuwde gezichtshuid hebt.

We hebben voor een nog zachter prijsje tevens de Quasar Pure Rayz in voorraad, die net zo effectief is als de Baby Quasar Plus en de Plus MD, maar stukken goedkoper. Deze heb je al in huis voor €249,-. En de voorwaarden? Gratis verzenden, een kado bij je bestelling, minstens 5 jaar fabrieksgarantie (op de Baby Quasar Plus en Plus MD zelfs levenslange garantie), vrijblijvend 60 dagen op proef, met 100% tevredenheidsgarantie of je geld terug, en levering binnen enkele werkdagen. Bestel hier je eigen collageen en elastine apparaat.

 

Vragen? E-mail gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook