Multifunctionele salonkwaliteit huidverzorging voor in je koffer

05:46 - 03:27
luistertijd 05:46 - leestijd 03:27

Alpha H Travel Essentials Sfeerbeeld

Alpha-H Travel Essentials: Multifunctionele, salonkwaliteit huidverzorging voor in je koffer

Wat voor vakantie je ook in de planning hebt – all-inclusive gestrekt aan het zwembad, een stedentrip, backpack- of kampeervakantie in eigen land – niemand ontkomt aan het leed dat inpakken heet. Alpha-H heeft een aantal multifunctionele producten in haar assortiment: dé perfecte travel essentials, want handig bij ruimtegebrek in je koffer of twijfel over welke verzorgingsproducten je mee moet nemen. En ook fijn: scoor ze nu met 15% zomerkorting!

We zetten de fijnste travel essentials in dit artikel voor je op een rij.

Alpha-H Instant FacialTravel Essential #1: Instant Facial

Deze on-the-go, award winning facial in een handig flesje met spray verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën, matteert de T-zone, verbetert de hydratatie en zorgt voor onmiddellijke egalisering van roodheid en oneffenheden. Instant Facial fungeert als lotion, exfoliant en serum tegelijk, geeft een glow als na een salonpeeling en zorgt bovendien dat make-up beter blijft zitten. De exfoliërende werking zorgt bovendien voor een egaler en langer behoud van je bruine kleurtje. Must have!

Tip: Gebruik Instant Facial ook een paar dagen na waxen of epileren om ingegroeide haartjes te voorkomen!

Alpha-H Facial MistTravel Essential #2: Moisture Boosting Facial Mist

Door de warmte, zon en zweet verdampt er veel meer vocht uit de huid dan normaal. Maar ook chloor en zout uit zee- of zwembadwater, veelvuldig verblijf in de airco of vliegreizen doen een flinke duit in het zakje en leiden tot (extra) vochtverlies. Zorg daarom dat je altijd een hydraterende toner of mist in je tas hebt, zoals Moisture Boosting Facial Mist. Deze handige spray helpt gedurende de dag verloren vocht aanvullen, verfrist en werkt bovendien kalmerend, voedend en antibacterieel. Je hebt er daardoor ook meteen je tonic of lotion voor na reiniging mee in handen. Scheelt weer ruimte in je (hand)bagage!

Travel Essential #3: Age Delay Cleansing OilAlpha-H Age Delay Cleansing Oil

Deze multi-tasker vervangt maar liefst 7 producten: reiniging, lotion, masker, nachtcrème en after sun; en voor mannen hun reiniger, scheercrème én after shave balsem. Kokos-, druivenpit- en duindoorn olie zorgen voor zachte maar extreem effectieve reiniging: vuil, dode huidcellen, make-up en talg hechten zich immers het best aan (andere) oliën. Zelfs restanten van de meest kleurvaste pigmenten en waterproof make-up lossen als sneeuw voor de zon op.

Het product brengt de huideigen pH waarde na reiniging weer op peil, een aparte tonic of lotion is dus niet nodig. Daarnaast is het voor een door de zon uitgedroogde, geïrriteerde of verbrande huid ideaal als kalmerend en verzachtend after sun masker of nachtcrème. Mannen kunnen hiermee in één moeite hun huid reinigen en scheren, en daarna nog een laagje aanbrengen op een schone, droge huid als after shave verzorging. Geld- en ruimtebesparender kunnen we het ons niet bedenken!

Travel Essential #4: Zonbescherming

Kies voor een anti-age dagcrème met breedspectrum bescherming in plaats van een aparte moisturizer en zonnebrand. Omdat je je, ongeacht de gekozen factor, om de paar uur in moet smeren om optimaal beschermd te blijven, is het fijn een crème te hebben die aanvoelt als een gewone dagcrème en geen vettig of wit waasje achterlaat.

Alpha-H Travel Essentials Future ProofAls ze ergens ter wereld weten hoe ze gebruiksvriendelijke én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige zonbescherming moeten maken, is het in het thuisland van Alpha-H.

Australië kent immers de hoogste dosis UV-straling ter wereld door het gat in de ozonlaag bij de Zuidpool. Als professioneel merk dat veel werkt met glycolzuur en vitamine A moeten ze ervan op aan kunnen dat de consument hun SPF moisturizers ook echt graag én all-year-round gebruikt. Met de twee ondergenoemde fluweelzachte SPF50+ anti-age dagcrèmes van Alpha-H is om de paar uur smeren dan ook geen straf.

Tip: Foundations of BB/CC creams met SPF bieden onvoldoende bescherming; ook niet op dagen dat het bewolkt is, de zonkracht niet zo hoog is of je de hele dag onder een parasol op een terrasje of het strand zit. Want aluminium terrastafeltjes, glazen tafelbladen, zand en water weerkaatsen óók UV-stralen. Je moet elke 2 uur opnieuw smeren voor optimale bescherming en dat doe je met je foundation of BB cream simpelweg niet. Een goed alternatief is de Multi Perfecting Skin Tint SPF15: dagcrème, foundation en zonbescherming SPF15+ en concealer in één. Scheelt een hoop ruimte in je koffer!

Alpha-H Hello Hydration KitTravel Essential #5: handige travel sets

Voor wie niet kan kiezen heeft Alpha-H een aantal handbagage proof travel kits samengesteld met perfect op elkaar afgestemde producten voor een compleet huidverzorgingsregime op vakantie. Onder andere de Renew & Resurface Kit, Anti-Aging Kit en Anti-Pigmentation Kit. Het hele assortiment Alpha-H travel sets vind je hier.

Korting van Alpha-H!

Profiteer nu van 15% korting op alle in dit artikel genoemde producten! Deze korting is geldig tot en met zondag 2 augustus as. in de webshop van Alpha-H. De kortingen zijn al verwerkt in de in de shop vermelde prijzen.

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

 

Alpha-H

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook