Zacht en vol – what more do we need;-)

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

Bobbi Brown Smokey Eye mascara

Wat goed is, moet je nooit vervangen en hoeft ook zeker niet ‘verbeterd’ te worden. De Amerikaanse make-upartist van de sterren, van fantastische make-upboeken en natuurlijk haar eigen prachtige, natural make-up lijn Bobbi Brown introduceerde haar Smokey Eye mascara al in 2013, en inmiddels is het een iconisch product.

Bobbi maakt echte kwaliteitsproducten

Ik heb deze mascara maandenlang gebruikt, totdat echt de bodem spreekwoordelijk in zicht kwam. Alles wat Bobbi creëert is fantastisch, ik ben een groot fan van haar natural looks en kleuren. Maar deze mascara was meer dan natural. Deze mascara was in staat om met behulp van een heerlijke volle, maar ook zachte borstel en een net zo zalige, zachte was-substantie een prachtige volle wimperlook te creëren.

Smokey zoals smokey bedoeld is. Zonder dat je eerst vijf lagen moet aanbrengen. Heerlijk als je weinig tijd hebt, en er snel perfect uit wilt zien.

Een volle wimperlook, zonder hardheid

Mooie, volle maar ook fijn verdeelde wimpers (zonder plakkerigheid van vezeltjes), waardoor er een fraai schaduwachtig wimpereffect ontstaat. Geen klontjes, geen zuinige wimperopvulling. Maar vol en zacht.

Het was ook Bobbi’s droom: in een enkele streek volume, vol pigment (met kajal) en een glamourous look te kunnen maken. Bobbi maakte geen gebruik van vezeltjes die naar haar idee voor te veel plakkerigheid zorgen, maar van zachte, natuurlijke gomsoorten, wassen en oliën afkomstig van cichorei en acacia. Het voelt aan als een heerlijke cremige textuur.

BESTE SHOPDEAL ! Deze mooie Bobbi Brown mascara kost 28 euro. Je shopt hem hier online.

Smudge-proof

En heel fijn: smudge proof, want bestand tegen zweet en vochtigheid, zodat je urenlang van je mascara kan genieten.

Met de borstel kan elk haartje bereikt worden, met een juiste hoeveelheid mascara en altijd met de juiste separatie. Bobbi’s Smokey Eye mascara is een van all-time mijn favorieten.

Een eigen webshop en win!

Leuk om te weten is ook dat Bobbi Brown in oktober in Nederland een eigen online shop zal openen. En je kunt je nu alvast inschrijven op haar nieuwsbrieven.

Lees ook