Mooie zomerlooks met lovely glow!

03:21 - 02:00
luistertijd 03:21 - leestijd 02:00

Het Franse merk T.LeClerc komt dit seizoen met twee zomercollecties. ‘Sunshine’ voor je zongekuste look te benadrukken en ‘Les Mythiques’ om je gezicht de perfecte teint te geven.

De make-uplook

Laura maakt een natuurlijke zomerse look met deze limited edition producten van T.LeClerc.

 

Shop de look: De Mythiques collectie

CC Crème SOS Correction Éclat

Deze potjes hebben niet zomaar van de leuke kleurtjes geel, groen en roze. Elke kleur heeft zo zijn eigen functie waarmee het de teint van je huid perfectioneert. Daarnaast verzacht en voedt het de huid dankzij eigenschappen van de korenbloem. Ook belangrijk tijdens de zomer: het bevat SPF20.

How to: Vóór het aanbrengen van foundation, smeer je de crème over de desbetreffende gebieden op het gezicht. Blend ‘m goed in je huid; dan zal het een subtiele kleur achterlaten. Even laten opdrogen en dan je foundation erover aanbrengen.

SOS Rougeurs with CC Crème Tilleul (Lindeboom): deze maskeert rode vlekjes en imperfecties. Deze heb ik aangebracht op oneffenheden en rode plekken op mijn t-zone en de appeltjes van mijn wangen.

SOS Lumière with CC Crème Banane: speciaal ontwikkeld voor de roze huidskleur. That’s me! Het reflecteert het licht en versterkt de natuurlijke kleur van de huid. Deze heb ik over de rest van mijn gezicht gebruikt.

SOS Fraîcheur with CC Crème Orchidée: een vleugje roze voor een gezonde glans en een egale, jeugdige huid. Deze kleur geeft een doffe, bleke huid een oppepper voor een mooie egale, jonge uitstraling. Deze crème heb ik niet gebruikt.

Pressed Powder Mosaique in Première lumière en Première soleil

Deze vederlichte compacte poeder is verrijkt met voedende en verzachtende jojoba olie, en geeft een matterend en verzachtend effect. De lumière poeder bevat de drie iconische kleuren (geel, groen en roze) van T.LeClerc en verminderen roodheid, verkleuring en vlekjes. De soleil poeder brengt aan als een bronzer en geeft de bleke huid een mooie, warme teint.

SHOP de Mythiques collectie hier online.

 

Shop de look: Sunshine collectie

Sunshine Pressed Powder

De zachte bronzing powder matcht bij iedere huid. Je brengt ‘m aan met een grote kwart in draaiende beweging op het voorhoofd, de jukbeenderen en de zijkant van de neus voor een mooie bruine teint.

Lipgloss in 22 Nu en 23 Rose Madame

Laat je niet afschrikken door de kleuren. Deze glossjes met jojoba olie leggen een subtiel laagje color op de lippen. Op de foto (boven) draag ik Rose Madame, deze is mooi in contrast met de kleur van de huid. Nu is mooi te dragen als je voor een verfijnde vrouwelijke look gaat.

Waterproof mascara

Een look is natuurlijk niet compleet zonder mascara. Deze waterproof mascara bevat een heel fijn borsteltje. Het is gemaakt van elastomeren en heel flexibel waardoor het alle wimpertjes goed pakt. De kleur is intens zwart en long lasting, dus geeft volle wimpers die ’s avonds nog zo mooi zitten als ’s ochtends net na het aanbrengen.

SHOP deze zonnige look hier online.

Lees ook