Heb je al een kleurtje? Daar horen ook zomerse lippen bij.

04:07 - 02:28
luistertijd 04:07 - leestijd 02:28


We horen je denken… je lippen kunnen toch niet verkleuren in de zon, dus waarom “sunkissed”? Een ‘zongekuste’ tint op je lippen kun je toch creëren dankzij mooie lipmake-upjes.

Heb je al een lekkere sunkissed glow dankzij het mooie weer? Daar horen ook zomerse lippen bij. Denk hierbij aan tinten zoals knalkleurtjes koraalroze, tangerine, maar ook nude met een prachtige glans of shimmer.

Shop de lipmake-up!

Sisley Phyto-Lip Twist in No. 08 Candy

Sisley komt met zomer make-up geïnspireerd op het moderne India. Het merk mixt Oosterse tradities met met modern minimalisme. Het resultaat? “Pittig oranje” en fruitig fuchsia voor zwoele zomerlippen. Roze is het nieuwe rood, aldus Sisley. Perfect voor jouw zonvakantie-gevoel.

Shop Sisley Phyto-Lip Twist in No. 08 Candy hier online.

Yves Saint Laurent Pop Water in 202 Rouge Splash

Yves Saint Laurent doet gezellig mee met de trend. De zomercollectie Pop Water bestaat onder andere uit een reeks aan twaalf glossjes in rood-, roze- en lilatinten.

Máár met een rode lip sla je nooit de plank mis. Deze van YSL geeft een prachtige natuurlijke aquarelachtige shine op de lippen. De Pop Water-collectie is geïnspireerd op het water: glanzend en reflecterend. Wat past er beter bij een sunkissed zomerlook? Voor vollere lippen is er ook een plumper uitgebracht, dit product geeft direct meer volume aan de lippen.

Shop Yves Saint Laurent Pop Water in 202 Rouge Splash hier online.

L’Oréal Paris Infallible Le Gloss in 208 Flash Dance

Volgens de French Riviera inspired zomercollectie van L’Oréal Paris mogen we ons ook wagen aan paars op de lippen voor extra gewaagde glamour. Verleid overdag met liefelijk natural of koraalachtig pink en steel ’s avonds de show met een dieppaarse lip!

Shop L’Oréal Paris Infallible Le Gloss in 208 Flash Dance hier online.

 

M.A.C Wash & Dry Tinted Lipglass in Laundry List

Sceptisch over een oranje tint op je lippen? Deze lipglass van M.A.C is dan perfect, want het is niet té intens. Het heeft een subtiele en langdurende glans. Verder bevat het product Jojoba olie die de lippen helpt te verzachten en verzorgen. Deze lipgloss zou je trouwens al bijna kopen vanwege de hippe verpakking!

Shop M.A.C Wash & Dry Tinted Lipglass in Laundry List hier online. 

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting in Insatiable Ivory in Insatiable Ivory

Geen fan van felle kleurtjes? Voor een au natural zongekuste look match je lippen bij je (nep)gebruine huid. Dus: smeer een fijne nude-teint op je lippen om het sunkissed geheel te benadrukken. Bijvoorbeeld deze van Estée Lauder.

Creëer je een dramatische look op ogen, dan houd je je lipmake-up vaak subtiel. De lipstick van Estée Lauder in roze/nude-achtige tint zou perfect zijn. Plus: je krijgt er geen droge lippen van dankzij het zogeheten Time Release Encapsulated Moisture Complex met hyaluronzuur. Het laat de lippen vocht opnemen en vasthouden voor continue hydratatie. Heel handig in de blakende zon.

Shop Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting in Insatiable Ivory hier online. 

Tip: Bij de zomer horen superglossy en volle lippen. Tip van de make-up artiesten: voor optisch meer volume breng je een lichte of transparante gloss op het midden van je mond aan over je lippenstift.

How to: waterproof lipmake-up

Voor de spiegel zat je make-up nog perfect op z’n plek en na een paar uurtjes in de zon is er weinig van over. Een herkenbaar zomerperikel. Het is dus zaak om een goede waterproof en/of long lasting lippenstift te gebruiken.

TIP: Door lipliner onder je lippenstift te gebruiken, blijft je lipmake-up zichtbaar langer zitten.

Bekijk hier (vanaf 10:10) hoe Lisa Edridge een waterproof sunkissed lipmake-up aanbrengt.

Lees ook