Deze handige tips moet eigenlijk iedere beauty weten!

03:20 - 02:00
luistertijd 03:20 - leestijd 02:00

Lipstick how to’s: Tips voor prachtige lippen

Dankzij make-up is het echt niet meer altijd nodig om naar plastische chirurgie te grijpen als je bijvoorbeeld vollere lippen wilt… Dan kom je met een simpel trucje namelijk al een heel eind! Make-up geeft ons de mogelijkheid met licht te spelen, waardoor je lippen optisch voller kunnen lijken. We leggen stap voor stap uit hoe het moet. Daarnaast geven we tips hoe je glamorous red lips creëert en hoe je het beste oranje lipstick kunt aanbrengen. Deze tips moet iedere beauty weten!

How to: Vollere lippen

Benodigdheden:

Aan de slag

 1. Begin met het hydrateren van je lippen met een lippenbalsem. Gehydrateerde lippen zien er al direct voller uit dan droge lippen.
 2. Breng het nude potlood in het midden van je lippen aan. Alleen in het midden. Als je je wijsvinger op het midden van je lip legt, moet het ingekleurde gedeelte niet meer zichtbaar zijn.
 3. Pak nu het zachtroze potlood en vul hiermee de hoeken van je lippen in. Blend voorzicht naar het midden van de lip, zodat het lichte en het donkere potlood subtiel in elkaar overlopen.
 4. Maak deze look compleet door een doorzichte lipgloss aan te brengen. Dankzij de glans komt het gehighlighte gedeelte nog beter tot zijn recht.

Bron: Divine Caroline

How to: Oranje lipstick

Benodigdheden:

Aan de slag

 1. Breng eerst een lippenbalsem aan, zodat je lippen verzorgt en gehydrateerd zijn. Haal het overtollige balsem weg met een tissue.
 2. Breng wat concealer aan op de zijkanten van je lippen.
 3. Breng wat highlighter aan rondom je lippen.
 4. Blend de concealer en de highlighter voorzichtig door met je vinger te deppen. Zorg ervoor dat de twee producten subtiel in elkaar overlopen.
 5. Gebruik een nude/beige lippotlood om je lippen te omlijnen en er zo voor te zorgen dat de lipstick straks op zijn plek blijft zitten. Breng ook wat nude lippotlood aan in je mondhoeken.
 6. Gebruik een lipstick kwastje om het lippotlood in draaiende bewegingen over de lippen te verdelen. Dit vormt een goede basis voor de lipstick.
 7. Breng nu een oranje lipstick naar keus aan met een lipstick kwastje.
 8. Maak de look af door wat doorzichte lipgloss aan te brengen op het midden van je lippen.

Bron: Blend Store

How to: Glamorous Red Lips

Benodigdheden:

Aan de slag

 1. Omlijn de lippen met een nude lippotlood, zodat de lipstick op zijn plek blijft zitten.
 2. Om diepte aan te brengen en de lippen voller te laten lijken breng je een donkere rode kleur (een tint donkerder dan de kleur van je lipstick) aan op je lippen (vooral in de mondhoeken). Gebruik hier een lippotlood voor.
 3. Breng de lipstick aan.
 4. Breng tot slot wat highlighter aan op je cupidoboog, om je lippen nog meer te laten spreken.

Bron: Elle.com

Lees ook