Hogere uv-filters zijn trend in dagcreme nu

02:06 - 01:15
luistertijd 02:06 - leestijd 01:15

Tijdens een vakantie op een zonovergoten bestemming denk je natuurlijk aan zonbescherming. We vergeten echter vaak dat ons gezicht ook in Nederland het hele jaar door wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, zelfs wanneer het bewolkt is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- en UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen is dus erg belangrijk. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter.

Om je gezicht het hele jaar door optimaal te beschermen tegen UV-stralen steekt NIVEA twee van haar vertrouwde dagcrèmes nu in een nieuw jasje door de toevoeging van SPF 30: NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 en NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30.

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA CELLular Anti-Age is de eerste verzorgingslijn van NIVEA die op celniveau werkt. De dagcrème verjongt de huid van binnenuit dankzij de werking diep in de celkern. De krachtige formule bevat onder meer hyaluronzuur, magnolia extract en creatine, en gaat huidveroudering tegen.

De nieuwe NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 combineert de voordelen van anti-age verzorging met een extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en beschermt de huid tegen huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken veroorzaakt door zonlicht.

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 kost € 17,99.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA Q10plus biedt een effectieve anti-rimpelverzorging dankzij de combinatie van twee actieve anti-rimpelingrediënten: het co-enzym Q10 en creatine. Deze ingrediënten vullen het huideigen Q10 aan; rimpels worden minder zichtbaar en de vorming van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.

De nieuwe NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming bevat een geavanceerd UVA-filter die helpt de huid extra te beschermen tegen tekenen van huidveroudering.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 kost ca € 15,99.

 

SHOP hier Nivea dagcremes online, voor jou en voor hem!

Lees ook