Gezicht Rimpels en slapte Zon

Nieuw! NIVEA dagcrème nu met SPF 30

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Hogere uv-filters zijn trend in dagcreme nu

Tijdens een vakantie op een zonovergoten bestemming denk je natuurlijk aan zonbescherming. We vergeten echter vaak dat ons gezicht ook in Nederland het hele jaar door wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, zelfs wanneer het bewolkt is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- en UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen is dus erg belangrijk. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter.

Nivea Vintage

Om je gezicht het hele jaar door optimaal te beschermen tegen UV-stralen steekt NIVEA twee van haar vertrouwde dagcrèmes nu in een nieuw jasje door de toevoeging van SPF 30: NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 en NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30.

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA CELLular Anti-Age is de eerste verzorgingslijn van NIVEA die op celniveau werkt. De dagcrème verjongt de huid van binnenuit dankzij de werking diep in de celkern. De krachtige formule bevat onder meer hyaluronzuur, magnolia extract en creatine, en gaat huidveroudering tegen.

NIVEA CELLular SPF30

De nieuwe NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 combineert de voordelen van anti-age verzorging met een extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en beschermt de huid tegen huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken veroorzaakt door zonlicht.

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 kost € 17,99.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA Q10plus biedt een effectieve anti-rimpelverzorging dankzij de combinatie van twee actieve anti-rimpelingrediënten: het co-enzym Q10 en creatine. Deze ingrediënten vullen het huideigen Q10 aan; rimpels worden minder zichtbaar en de vorming van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.

NIVEA Q10plusDe nieuwe NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming bevat een geavanceerd UVA-filter die helpt de huid extra te beschermen tegen tekenen van huidveroudering.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 kost ca € 15,99.

 

SHOP hier Nivea dagcremes online, voor jou en voor hem!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

2 reacties

  • ik heb altijd begrepen dat als je hoge spf aan een anti aging crème wilt toevoegen er concessies gedaan moeten worden, op het gebied van de andere anti aging stoffen. daarom zijn er ook merken die hoog werkzame crèmes aan bieden maar een aparte spf adviseren. het zijn keuzes, en dat is voor de consument ook prettig. een hybride product is fijn, en een filter is natuurlijk ook als een anti-aging stof te beschouwen. maar het blijft een feit. je moet ze meestal dik aanbrengen om de spf te kunnen behalen die op de verpakking staat, anders krijg je significant minder bescherming en kun je beter gaan stapelen, door er nog een mineraal poeder (mineralen zijn per definitie uv a en uv b beschermers) erover heen te leggen;-)

  • Yes! En terecht! Ook al doe ik in zomer nog een aparte spf over mijn dagcreme heen, een beetje extra bescherming kan nooit kwaad. Factor 10 vond ik altijd een lachertje.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.