Mindfull cleansing op en top!

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Wie zijn huid diep wil reinigen en het heerlijke verwengevoel van de schoonheidsspecialiste thuis wil ervaren, haal een hot cloth van Rio Rosa Mosqueta in huis! Heel fijn te gebruiken na een warme, broeierige zomerdag (weg met dat zand, stof en vuil in de poriën!).

Het hot cloth-ritueel is al jaren een geliefde manier om te reinigen bij onze Engelse overburen, maar deze beautytrend lijkt snel over te waaien. Een hete doek met gezichtsreiniger opent je poriën voor een grondige schoonmaakbeurt van je poriën. Net als bij de schoonheidsspecialiste.

Makkelijk in gebruik

De warme doek is niet te verwarren met simpele reinigingsdoekjes voor eenmalig gebruik. De hot cloth is meerdere malen te gebruiken. Het werkt eigenlijk heel simpel:

Voilà, in een handomdraai een fris en schoon gezicht.

Wat maakt Rio Rosa Mosqueta geweldig?

Vooral mensen met een gevoelige huid zullen enthousiast worden van dit beautymerk. De producten zijn 100% natuurlijk, biologisch, bevatten geen parfums, parabenen, paraffine of petroleum derivaten.

De kracht van rozenbottel

De producten bevatten pure oliën uit de zaden van rozenbottels uit de Chileense Andes. De oliën hebben hoge concentraties essentiële vetzuren en retinol. Er wordt gezegd dat deze bestanddelen zo krachtig zijn dat ze zelf littekentjes kunnen vervagen. Daarnaast heeft het een positief effect op rimpels, pigmentvlekken en striae. Precies drie punten die je in de zomer wil voorkomen.

Winnen!

Wil je dit product graag uitproberen? Dat kan! Doe mee met onze winactie. Klik HIER om kans te maken.

Lees ook