Ja, heuse verjongingskuur, zo wordt beloofd + recept!

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Nieuwe beautytrend: de vagina facial!

Engeland is momenteel in de ban van een nieuwe rage die vrouwen  “een vagina van een 25-jarige” belooft. Jawel, je hoort het goed… de vagina facial, ook wel ‘vagacial’ genoemd, is helemaal hot. Deze nieuwe behandeling is ontwikkeld door dating goeroe en pionier op vagina facial gebied Lisa Palmer, en geeft – naar verluidt – de intieme zone haar jeugdige glow terug door de toepassing van stoombehandelingen en een mengsel van kokosnootolie, eiwit en vitamines.

Een Brazilian wax is niet meer voldoende

Maar waarom zou je in vredesnaam je lady parts, zoals de Engelsen dit zo treffend noemen, een facial willen geven? Lisa Palmer legt uit dat ze na haar scheiding aan het daten sloeg met jongere mannen en zich ervan bewust werd dat niet alleen haar gezicht, maar ook andere lichaamsdelen een verjongingskuur konden gebruiken. “We hebben allemaal de neiging om onze lagere regionen te verwaarlozen. We denken dat alleen een Brazilian wax wel voldoende is om goed voor de dag te komen,” legt Lisa uit. “Toen ik voor het eerst een date had met een jongere man keek ik naar beneden en realiseerde ik me plotseling dat het allemaal wat rimpeliger en droger was geworden dan toen ik nog jong was.”

Live op TV

De Engelse TV zender ITV was de eerste die live verslag deed van deze nieuwe rage door een 74-jarige dame in de uitzending van het programma This Morning een vagacial te geven. BeautyJournaal tikte de opnames voor je op de kop. Kijk mee:

Do-it-yourself vagacial

Mocht je na het bekijken van de filmpjes razend enthousiast zijn geworden en volledig begrijpen waarom de Engelsen zo in de ban zijn van de vagacial? Dan volgt hier het recept voor een do-it-yourself vagacial.

Meng in een kom:

Verhit dit mengsel 20 seconden in de magnetron en breng het aan op je lady parts, nadat je deze goed hebt gestoomd zodat de poriën wijd open staan. Laat het mengsel een kwartiertje inwerken en verwijder het daarna met rozenwater.

Combineer met bekkenoefeningen voor nog meer resultaat

Lisa adviseert om deze behandeling de eerste week iedere dag uit te voeren en daarna eens per week. Idealiter in combinatie met bekken- en bekkenbodemspieroefeningen voor een nog beter resultaat. Wij zeggen: Succes!

bron

Lees ook