Op basis van minerale filters en extra verzorgend tegen uitdroging

05:07 - 03:04
luistertijd 05:07 - leestijd 03:04

Dr.G CosmeCeuticals gelooft in veilig genieten van de zon. Door een juiste breedspectrum zonbescherming te gebruiken wordt de zon een bron van welzijn en energie.

Dr. G CosmeCeuticals innovatie in suncare

Alle Dr.G CosmeCeuticals zonbescherming producten bevatten actieve antioxiderende ingrediënten. De innovatieve Ultra Hydraterende formule gaat huidveroudering tegen en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Dit alles in een Dry-Touch textuur met een natuurlijke niet-vette finish.

Intelligente zonbescherming

Feit: het uitgangspunt van elk zonnebrand product moet bescherming tegen de schadelijke gevaren van UVA en UVB straling zijn. Twee derde van de wereldbevolking claimt een droge gevoelige huid te hebben en kan daarom een overgevoeligheidsreactie krijgen op zonnebrand met chemische (=synthetische) filters. Het gebruik van een comfortabel zonbeschermingsproduct is een must.

De huid droogt uit door uv-straling en wordt gevoeliger voor zonbeschermingsproducten

Dr.G CosmeCeuticals heeft naast effectiviteit, tolerantie hoog op haar prioriteitenlijst staan. Daarom gebruikt het alleen de best mogelijke minerale filters welke de huid niet irriteren. De natuurlijke filters in de formules beschermen de huid door een barrière te vormen en zijn zodanig geoptimaliseerd dat het de UV-stralen weerkaatst en verspreid.

Your best choice: minerale filters

Het niet gebruiken van zonnebrandcrème kan leiden tot versnelde huidveroudering. Elastine in de huid wordt sneller afgebroken en de huid kan haar stevigheid tot wel 10 jaar eerder verliezen. De intensieve bescherming van Dr. G zijn kleurstofvrije versterkte minerale zonnefilters en hydraterende formules vol antioxidanten wordt gecombineerd met een onzichtbare snel drogende minerale textuur. Dit beschermt de huid optimaal, houdt het soepel en voorkomt zodoende huidveroudering.

Minerale filters – sneldrogend – extra antioxidanten – onzichtbaar

Medi UV Block Suncream SPF50+ PA+++, de multivitamine voor je huid

Dit is de nummer 1! Een kleurstof vrije-bescherming, ultra-comfortabele hydraterende textuur met  vitamine D. Fotostabiel breed spectrum UVA/UVB filtersysteem. Multivitamine voor je huid! Het bevat een overvloed aan antioxidanten vitamine A en C, rose hip olie en avocado-olie om te verzachten en een droge huid tegen te gaan. Speciaal samengesteld om de huidconditie te optimaliseren. Het is waterresistant en laat geen witte strepen achter.

Multi Protection Cream SPF30 PA++ matterend effect

Multi protection bescherming, strikte formuleringscharter, fotostabiel breed spectrum UVA/UVB filter systeem. Smeltende crème met aloë vera gel, green tea en grapefruit peel extract waardoor het direct de huid hydrateert. Goede absorptie met een matterend effect. Prima make-up primer, waterresistant en laat geen witte strepen achter.

De werkzame stoffen in de zonnecremes van Dr. G!

Cyclopentasiloxane – Unieke vochtvasthoudende eigenschappen
Cyclopentasiloxane is een silicone met moisterizing eigenschappen: verzacht de huid en egaliseert door het vocht ‘opgesloten’ te houden in de huid. Het corrigeert ook een droge huid door waterverlies te voorkomen en houdt vorming van schilfers tegen door meer vocht op de huidoppervlakte vast te houden.

Zonnebloemzaadolie – bevat hoge dosering vitamine E
Bevat hoge dosering vitamine E en beschermt huidlipiden (de huideigen vetten). Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen en provitamine A (Beta Caroteen) stimuleert de regeneratie van de huid en kan rimpelvorming voorkomen.

Jojoba-olie – natuurlijke zonfactor boordevol vitamine
Kenmerkend is het hoge aandeel vetzuren in jojoba-olie het is verder rijk aan vitamine E, Provitamine A en heeft een natuurlijke beschermingsfactor 4.  Dit verhoogt de werking van zonnecrèmes en ondersteunt een lang aanhoudende bruinig. Jojoba-olie kan op de huid aanwezige ziektekiemen, micro-organismen en schimmels zoals candida albicans bestrijden.

Zinkoxide, titanium dioxide – Fysische (minerale) filters
Fysische filters werken voornamelijk op zon reflectie. Zijn niet schadelijk voor de huid, en dringen ook niet door de huid heen in de bloedbaan. Er wordt gebruik gemaakt van titaniumoxide en zinkoxide. Ze geven een perfecte bescherming. Daarbij veroorzaken ze zelden een allergische reactie.

Panax ginseng wortelextract – tegen vrije radicalen
Helpt vrije radicalen te neutraliseren welke ontstaan door blootstelling aan onder andere UV.

Phytosqualane – ondersteunt de droge beschadigde huid
Is een natuurlijk bestandsdeel van de huideigen lipiden. Het beschermt een droge en beschadigde huid, en zorgt voor extra hydratatie.

Caprylyl Glycol – ondersteunt de natuurlijke zuurgraad van de huid en zorgt voor hydratatie
Helpt een stijging van de pH-waarde tegen te gaan, levert dus een natuurlijke hydratatie en helpt het natuurlijke evenwicht van je huid te herstellen. Op die manier vormt je huid een natuurlijke barrière.

BESTE SHOPDEAL: je koopt deze mooie zonproducten hier exclusief online.*

*Maak kans op een jaar lang gratis Dr.G CosmeCeuticals producten (1 p.p.m) Koop een zonbescherming en bij ontvangst vind je een voucher met een unieke code die je kan verzilveren via de wincode actie App op de Dr.G CosmeCeuticals Facebook site.

Winnen!

Enthousiast geworden over de sun creams van Dr. G CosmeCeuticals? Ga dan hier naar de speciale winactie!

Lees ook