Voor een lekkere frisse lichaamshuid

03:30 - 02:06
luistertijd 03:30 - leestijd 02:06

Bij het woord ‘detox’ denk je waarschijnlijk als eerste aan het drinken van groene sapjes. Dat is in onze hedendaagse samenleving waarin het meer en meer draait om goede voeding en biologische producten ook niet zo vreemd. Detox wordt echter ook regelmatig toegepast via verzorgingsproducten; detox your body is dan het devies.

In dit artikel besteden we aandacht aan nieuwe detox producten van Filorga en Body Shop.

Filorga Detox Body Treatment

Buik, billen, benen en borsten… Het is niet alleen een work-out op de sportschool. Uit onderzoek onder 4000 Franse vrouwen blijkt dat wij dames het minst tevreden zijn met deze lichaamsdelen. Elk gebied heeft vaak zijn eigen problemen:

Voor al deze problemen zijn uiteraard diverse cosmetische behandelingen mogelijk: van peelings voor een ruwe huid, lymfedrainage om vocht af te voeren tot meso-needling om huidverslapping tegen te gaan. Maar voor veel dames is dat toch net een stap te ver. Daarom heeft Filorga nu een product ontwikkeld dat bovengenoemde problemen aanpakt, gewoon in je eigen badkamer.

De Detox Body Treatment is een lichte, crèmeachtige mousse die je gebruikt als een bodylotion. De mousse heeft een subtiele groene thee geur en trekt razendsnel in, zonder een vettig laagje achter te laten.

Het product bevat voedende karitéboter, dat rijk is aan vitamine A, D, E en F. Zogenaamde quercetinedimeren, verkregen uit Japonica bloesem, activeren de natuurlijke ontgiftende enzymen in de huid. Tot slot stimuleren medicinale planten de vochtafvoer en verbetert hyaluronzuur de huidtextuur.

Zie het als een detox drankje, maar dan in je bodylotion. Het resultaat? Een gezonde, stralende huid.  Je shopt dit product hier.

Body Shop Fuji Green Tea

Dat groene thee gezond is, weten we bijna allemaal. Dit komt met name door het ontgiftende effect van anti-oxidanten in groene thee. Maar wist je dat Japanse vrouwen niet alleen groene thee drinken, maar ook aanbrengen op hun huid of blaadjes groene thee in hun badwater strooien?

Geïnspireerd door dit Japanse schoonheidsritueel heeft de Body Shop nu de Fuji Green Tea lijn ontwikkeld, een verzorgingslijn met echte groene theeblaadjes, afkomstig uit de Mount Fuji regio in het binnenland van Japan.

Met de producten uit de Fuji Green Tea lijn kan je een ware ‘theeceremonie’ samenstellen. Volgens de Body Shop bestaat deze ceremonie uit drie eenvoudige stappen:

De producten uit deze lijn zijn zowel los als in diverse geschenksets te verkrijgen. Je shopt ze hier.

Lees ook