Trend! De hybride zonverzorging: dagcreme en zonnecreme ineen!

01:57 - 01:10
luistertijd 01:57 - leestijd 01:10

RoC Soleil Protect Anti-ageing Illuminating Fluid
Zoals je vast weet is een ouder wordende huid en de zon geen goede combinatie. Geen wonder dat dagcrèmes en foundations met een beschermende SPF factor erg populair zijn. Vooral in de zomer moet je goed opletten dat de zon je kwetsbare huid niet schaadt en veroudert. RoC komt met iets nieuws dat twee formules bij elkaar brengt voor een mooiere huid: én hoge zonbescherming én anti-ageing gezichtsverzorging.

Trend! De hybride zonverzorging: dagcreme en zonnecreme ineen!

Perfect als anti-zonnebrand…

Het nieuwste binnen de Soleil Protect-lijn van RoC is de Soleil Protect Illuminating fluid met SPF 50. Een fijne gezichtscrème die het hele jaar door beschermt en voedt, dankzij de hoge bescherming dus ook bij hoge temperaturen in de zomer.

…en als anti-ageing verzorging: verzorgend en egaliserend

Deze fluid werkt niet alleen als een anti-zonnebrand. Het product egaliseert direct na het aanbrengen en belooft een stralende, zonnige huid.

Ook heel fijn: RoC heeft hylaluronzuur aan deze fluid toegevoegd, een lichaamseigen stof die rimpelvorming helpt afremmen en de huid soepel en stralend houdt. Deze stof in combinatie met hoge SPF bestrijdt fijne lijntjes, pigmentvlekken en een doffe teint op het gezicht.

Meer Protect Fluids

RoC Soleil Protect Fluids-lijn heeft rekening gehouden met elk huidtype, de overige producten zijn: Anti-Shine Face Fluid SPF30 voor de glimmende huid, Anti-Brown Spot Face Fluid SPF50+ tegen hyperpigmentatie, Anti-aging Face Fluid SPF50 tegen huidveroudering, High Tolerance Face Fluid voor een hoge bescherming van de gevoelige huid.

De vijf fluids hebben allemaal een lichte textuur waardoor ze goed dienen als basis onder make-up. Een groot voordeel, niet waar?

BEST SHOPDEAL! Je koopt dit prachtige zonneproduct hier online.

Winnen!

Wil je graag kennismaken met dit product? Doe HIER mee aan de winactie om kans te maken.

Lees ook