Met bijzondere producten van o.a. Janzen, Dr. G, Actinica en Whitetobrown.

05:41 - 03:24
luistertijd 05:41 - leestijd 03:24

Zonneproducten voor een prachtige bruine teint

Het zonnetje is al goed zijn best aan het doen en natuurlijk wil iedereen een mooie bruine teint. Apotheek&Beauty heeft zonneproducten op een rijtje gezet om een prachtig egale bruine teint te creëeren.

Je huid voorbereiden: begin met scrubben

Om een mooie egale bruine teint te creëren is het belangrijk om de huid van te voren goed te scrubben. Hierdoor haal je de dode huidcellen weg, waardoor je huid een gladde basis krijgt voor de zon. Onze lichaamsscrubs van JANZEN zorgen voor een gladde huid. Een goede basis voor een egaal bruine teint.

 

Eucerin Dermo Purifyer

Ook kun je kiezen voor de Eucerin DermoPurifyer Scrub. Deze scrubcrème is speciaal voor de onzuivere huid met acné.

Na het scrubben: hydrateren

Na het scrubben is het belangrijk om de huid te hydrateren. Als de huid goed gehydrateerd is, kan de zon beter doordringen in de huid en blijft de bruine teint langer zitten.

Dr. G Medi UV-Block suncream

Verschillende zonbeschermingsproducten hydrateren de huid intensief, zoals de Dr.G Medi UV Block Suncream SPF50+. Deze kleurstof-vrije zonnebrandcrème biedt een breed spectrum aan UVA en UVB bescherming. De crème bevat een overvloed aan vitamine A, C en D, om te verzachten en een droge huid tegen te gaan.

 

 

Tips voor een natuurlijke bruine teint

Om een natuurlijke bruine teint te creëren en daarbij niet te verbranden, is het noodzakelijk om je goed in te smeren. Hier enkele tips:

Bijzondere bescherming om actinische keratose te voorkomen

Om een natuurlijke bruine teint te creëren en daarbij niet te verbranden, is het noodzakelijk om het insmeren elke 2 uur te herhalen.

De Actinica Lotion is een zonnebrand die gekwalificeerd is als een medisch hulpmiddel voor preventie tegen bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten en bij lichtdermatose. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Actinica Lotion bewezen effectief is in het voorkomen van actinische keratose en het plaveiselcelcarinoom. Deze lotion beschermt tegen UVB- en UVA-straling.

 

Ook kun je je insmeren met bijvoorbeeld met de Vichy Idéal Soleil Bronze Spray. Deze spray zorgt voor bescherming en een optimale bruine teint. De formule is verrijkt met Tyrosine C, een melanine-activator die een snelle bruine teint combineert met een optimale zonbeschermingsfactor. Bovendien zit de spray in een nieuwe verpakking die water- en zand-resistent is en zelfs ondersteboven te gebruiken is!

 

 

Nabehandeling: after-sun

Na een dag zonnen is het belangrijk om de huid opnieuw te hydrateren met een heerlijke after-sun, zodat de vochtbalans in de huid op peil blijft. Daarnaast heeft after-sun een verkoelende werking. Het verfrist en kalmeert de huid na een dag in de zon. Ook zorgt after-sun ervoor dat de bruine teint langer behouden blijft. Apotheek&Beauty adviseert de Vichy Idéal Soleil Aftersun Melk aan. Deze melk bevat een combinatie van hydraterende en verzachtende stoffen zodat de huid vocht vasthoudt en kalmeert. De huid is voorbereid om weer blootgesteld te worden aan de zon.

Bruin-zonder-zon: Whitetobrown Tanning Glove

Een andere manier om snel bruin te worden is met een zelfbruiner. Hierdoor is het helemaal niet meer nodig om uren in de zon door te brengen. Er bestaan tegenwoordig veel huidvriendelijke producten om de huid te voorzien van een bruine teint. De zelfbruiningsspray van Whitetobrown breng je binnen een paar minuten aan en geeft een streeploze bruine teint. Om het volledig vlekvrij in te smeren, kun je het beste de Whitetobrown Tanning Glove gebruiken. Hiermee kun je het hele jaar een fantastische mooie bruine teint creëren in een handomdraai.

 

Tot slot

Zorg ervoor dat je huid altijd goed beschermt is tegen de schadelijke UV-stralen door een goede zonnebrand te gebruiken, met minimaal factor 30. Voor een optimale bruine teint scrub je de huid goed voor het zonnen en gebruik je altijd een after-sun.

Bestel de producten 24/7 online, bij Apotheek&Beauty

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept in de wereld van schoonheid en gezondheid. Vanuit het deskundige en betrouwbare domein van de apotheker adviseren wij onze klanten over en verkopen wij dermocosmetica. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor advies en verkoop van dermocosmetica, wij voeren ook  behandelingen uit voor huidproblemen zoals o.a. pigmentatievlekken, couperose, rosacea, huidverjonging, huidverstrakking, acne en littekens.

Apotheek&Beauty, Where Health meets Beauty.

Meer over Apotheek&Beauty vind je op YouTube:

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook