Van harte gefeliciteerd - de beste kapper van Nederland!

01:33 - 00:55
luistertijd 01:33 - leestijd 00:55

 

ARJAN BEVERS HAIRDRESSER OF THE YEAR

Zondagavond 10 mei 2015 vond de 24ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in Studio21 in Hilversum. Een avond vol haarmode op topniveau waarbij veel klinkende bekendheden uit mode en media aanwezig waren om het nationale talent in hairstyling te eren. In totaal werden 14 ‘haar Oscars’ uitgereikt. De grote winnaar van de avond was Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond. Hij werd bekroond tot Hairdresser of the Year 2015, de meest begeerde award.

De jury roemde Arjan Bevers om zijn vernieuwende visie op haarmode anno 2015. Het rapport: “Perfecte balans tussen fluweelzachte kleuren, vooruitstrevende vormen en draagbaar haar. Een zeer inspirerende collectie die in perfectie is uitgevoerd.”

In de edities van 2012 & 2014 won Arjan Bevers al tweemaal de Coiffure Award in de categorie Heren Zuid. Dit jaar ontving hij de award voor beste dameskapsels in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en een tweede plaats in de categorie heren kapsels Zuid. Uiteindelijk ging de eigenaar van Avanti kappers uit Helmond naar huis met de ultieme prijs: de Hairdresser of the Year 2015.  Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers de award in ontvangst.

Bekijk hier ook het filmpje.

Vorig jaar won kapper Mark van Westerop, tevens lid van ons expertteam, deze prestigieuze prijs, maar dit jaar wonnen ze weer, net zoals ook vorig jaar, de teamaward (filmpje)! Mark gaf dit jaar als winnaar van 2014 de coiffure award show:

 

Lees ook