Ook voor nachtbrakers!

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Slaapgebrek, te laat naar bed, slecht slapen. Wanneer je ’s ochtends in de spiegel kijkt, zie je een doffe en vale teint, kreukels en afdrukken van je kussen, een vermoeide huid en een onregelmatige huidtextuur en denk je “Waar is mijn mooie huid toch gebleven?!”

Het is duidelijk dat je huid zich ’s nachts niet voldoende heeft kunnen herstellen, terwijl deze ‘herstelmodus’ juist zo belangrijk is. Huidherstel terwijl je slaapt; de huid gaat ’s nachts aan de slag met afschilfering, celdifferentiatie, herstel van de barrièrefunctie, versnellen van de microcirculatie en celreorganisatie. Het resultaat: een mooie huid bij het ontwaken.

Niet iedereen is echter in de gelegenheid lange nachten te maken en uitgebreide beautyslaapjes te houden. Juist voor deze nachtbrakers introduceren Vichy en & Other Stories nu twee fijne producten om de herstelmodus een handje te helpen; slaap je mooi!

Vichy Idéalia Skin Sleep

De nieuwe gelcrème van Vichy bevat onder meer glycerinezuur, LHA, vitamine B3 ofwel niacinamide en cafeïne. Deze werkzame stoffen ondersteunen de herstelmodus van de huid. Zo heeft LHA een exfoliërende werking ter stimulering van de afschilfering en versterkt vitamine B3 de huidbarrière. Bij BeautyJournaal zijn we dol op niacinamide, een zuurtjes ook!

Frisse en lichte formule

De lichte, frisse gelformule trekt snel in en heeft de vertrouwde geur van de Idéalia lijn, verrijkt met essenties van groene thee en jasmijn. Van jasmijn is aangetoond dat het een ontspannen werking heeft, zodat niet alleen de ingrediënten, maar ook de geur van het product bijdraagt aan een ontspannen, diepe slaap en daarmee een optimaal huidherstel. Het resultaat: wakker worden met een gezonde huid. Aldus Vichy.

Leuk detail: Om je mooie huid bij het wakker worden direct te kunnen bewonderen, heeft Vichy een spiegeltje verwerkt in de deksel van de gelcrème. Ook handig als je het product meeneemt op reis! Je shopt de Skin Sleep hier.

& Other Stories Natté Anti-Stress Sleeping Masque

Dit masker geeft de vochtbalans van de huid een boost terwijl je slaapt en is vernoemd naar het Franse woord ‘natté’: een gevlochten stof met de geur van Jasmijn. Kijk… daar hebben we de jasmijn weer! Belangrijke ingrediënten in dit masker zijn arganine, een natuurlijk verkregen aminozuur, en hyaluronzuur. Arganine werkt huidontspannend, hyaluronzuur geeft de huid een vochtboost, waardoor deze er bij het ontwaken goed gehydrateerd en uitgerust uitziet.

Dit nachtmasker mag ook overdag

Het masker heeft een fijne, lichte textuur en ruikt inderdaad heerlijk naar jasmijn. Het is wat met jasmijn he…;-) Je brengt het masker voor het slapen gaan royaal aan op een gereinigde huid (oogcontour vermijden!) en laat het eventjes intrekken. Het masker kan ook overdag worden gebruikt onder je dagverzorging voor extra hydratie, bijvoorbeeld in de winter of na een lange vlucht.

& Other Stories heeft op dit moment winkels in Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Brussel, Keulen, Kopenhagen, Hamburg, Londen, Milaan, New York, Parijs en Stockholm en… in Amsterdam.

Lees ook