Zo dik en lobbig als spinnenpootjes!

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Lentetrends 2015: super volle wimpers

Na een aantal seizoenen van dominerend natural lashes mogen ze weer big, bold en beautiful. Soms op z’n sixties Twiggy-style, dan weer clumpy en spinachtig voor een meer rebels effect. Ook de witte eyeliner is terug van weggeweest. Voor nepwimper-addicts is dit het perfecte seizoen om die volle dramatische falsies weer uit de kast te trekken, maar met mascara alleen kom je ook al een heel eind.

TIP

De truck voor mega dikke wimpers is het gebruik van twee mascara’s: eerst een waterproof om de krul te fixeren, dan een gewone voor meer volume. Omdat ze een andere formule hebben hechten ze goed op elkaar en kun je extra veel lagen over elkaar heen aanbrengen.

Budget tip: fake extra big lashes door, in plaats van nepwimpers te gebruiken, bij de buitenste ooghoeken met een zwart oogpotlood kleine wimpervormige streepjes op de huid te tekenen.

Benefit Roller Lash mascara

De bijzondere licht gebogen ‘Hook ’n Roll’ borstel grijpt de wimpers zo dat elk haartje met de gitszwarte mascara wordt omhuld en een super lift en krul krijgt.

De curling-power is zo sterk dat een wimperkruller haast overbodig wordt. Extra fijn: de mascara bevat Provitamine B5 en serine, welke bekend staan om hun wimperverzorgende eigenschappen.

Op deze foto zie je het effect van meerdere laagjes met de Benefit mascara.

Shop Benefit mascara hier online

 

 

Estée Lauder Courrèges Collection Ultra White Eyeliner

Geheel in lijn met de sixties wimpertrend komt Estée Lauder met een bijzondere samenwerking met modehuis Courrèges en lanceert een prachtige retro make-uplijn.

Onderdeel daarvan is deze super dekkende, vloeibare witte eyeliner die voor een strakke vinyl afwerking zorgt. De eyeliner heeft een fijne ‘dip in’-borstelapplicator, waarmee je de perfecte lijnen trekt.

SHOP Estée Lauder Courrèges Collection hier online

 

M2 Beauté M2 Tool Eyelash Comb

Deze ergonomisch vormgegeven wimperkam helpt je bij het stylen van je wimpers en zorgt dat alle wimperhaartjes mooi gescheiden worden, zowel voor als na het aanbrengen van mascara.

En hij helpt ook perfect bij het verwijderen van eventuele klontjes. Een onmisbare beautygadget voor dames met een oog voor detail!

TIP! Shop hier een hele fijne wimperkam van Tweezerman

Yves Rocher Intense Kajal in Noir Carbone

Kohlpotloden kunnen soms wat hard aanvoelen waardoor het trekken van een mooi strak en zwart lijntje soms veel moeite kost.

Deze zachte en intens gepigmenteerde kajal zorgt al bij de eerste applicatie voor een diepzwarte kleur en glijdt soepel over de huid. Daarnaast ligt de huls super fijn in de hand waardoor een mooie eyeliner-do echt kinderspel wordt.

SHOP Yves Rocher Intense Kajal hier online

 

Lees ook