Als een tropisch ijsje voor je huid. Ideaal voor de zomer!

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Sorbets, ik ben er dol op. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter mag je mij er voor wakker maken. Toen The Body Shop met een Body Sorbet kwam, was ik direct nieuwsgierig. Je lichaam verwennen met een overheerlijke sorbet dat wilde ik wel. Aanvankelijk was ik verward over de naam: was dit nou een wasgel voor onder de douche, of een bodylotion? Het laatste dus.

Gelcreme is hot

Sorbet structuren zijn een trend momenteel in cosmetica, zo vertelde BeautyJournaal’s Monique mij. Het is weer eens een andere sensorische beleving en vooral in Aziatische landen is men er dol op. Gelcremes zijn namelijk minder vet. Handig als je huid niet zo droog is van nature.

Heerlijke fruitgeuren

Het was voor mij moeilijk kiezen welke geur het zou worden. Aardbei, mango, grapefruit, satsuma of moringa. Omdat ik mij bij de geuren satsuma en moringa niets voor kon stellen koos ik voor de tropische geur van mango. De smeersensatie kan beginnen.Body Sorbet1

Verpakking

De Body Sorbet zit in een tube en door zijn doorzichtigheid ziet hij er vrolijk uit met zijn oranje kleur. Er staat een grote mango op afgebeeld dus ik kan niet wachten op de tube open te maken. De geur is overweldigend. Lekker zoet en sterk dus het blijft lekker hangen.

tessa1-450x450Tessa concludeert:

Het is dat je er geen hapje van kan nemen, maar elke keer als ik de tube open en de geur komt mijn neus binnen, krijg ik de neiging om het op te eten. Zo lekker en echt. Normaal gesproken gebruik ik bodylotions of bodybutters voor mijn erg droge huid. Zo’n gelcreme is voor mij wel even wennen.

Makkelijk in te masseren

De gel smeert makkelijk uit en voelt niet plakkerig aan. Het voelt heerlijk verkoelend aan op mijn huid. Het product is binnen een paar minuten al door mijn huid opgenomen. Erg fijn! Het product is perfect voor de zomer vanwege de verkoelende werking. Voor de geur zou ik deze fijne gel het hele jaar door wel willen gebruiken, maar aangezien ik erg droge benen heb, vooral in de winter, is de hydratatie voor mij niet voldoende. Het zal dus toch bij de zomermaanden blijven.

Lees ook