Lovely & soft - babypastel

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Lente 2015

Naast zorgvuldig gedraaide knotjes zien we de balletinvloeden dit seizoen ook in make-up terug. Het is roze, roze en roze wat de toon slaat; zij het wel in een hele zachte girly versie. Naast lippen en wangen krijgen ook de ogen deze pink-look. Ga voor een matte oogschaduw, een dewy glowing skin en op de lippen juist een crèmige glans voor een frisse en moderne versie van de pretty ballerina.

TIP

Roze rond de ogen is niet voor iedereen. Een subtiele variant is een zweempje roze oogschaduw enkel onder de wenkbrauw. Dit laat vooral blauwe ogen extra spreken.

NARS Bouthan Duo Eyeshadow

Het perfecte oogschaduwpalet voor de moderne ballerina-look. Links is een semi-matte zachtroze en rechts een candy pink met subtiele gouden shimmer. Kleuren die afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. De micro-fijne poedertextuur glijdt zacht over de huid, is hoog gepigmenteerd, lang houdend en gaat niet aan de wandel.

SHOP NARS Duo Eyeshadow hier online

Rimmel Rita Ora Oh My Gloss! in Glossaholic No.150

Olie is huge in lip-land. Met de nieuwe funky glossjes van Rimmel heb je binnen no time volle, hi-gloss, stralende lippen. Met Oh My Gloss! lanceert Rimmel namelijk voor het eerst haar ‘Gloss Lock-technologie’ met arganolie en vitamine E, waardoor je lippen langdurig kleur en glans krijgen, zonder te plakken.

SHOP Rimmel Rita Ora Oh My Gloss! hier online

Guerlain Météorites Compact 3 Teintes in Clair No.02

Ha! Onze favoriete Météorites Perles in een handige compact! Dit keer in een mozaïek van verhelderende (wit), egaliserende (beige) en corrigerende tinten (groen), uiteraard met het onweerstaanbare Guerlain parfum. Breng deze de poeder in een G-vorm aan op het gezicht: van het midden van het voorhoofd naar de slapen, vervolgens richting de jukbeenderen en de neusrug en dan omlaag naar de punt van de kin.

SHOP Guerlain Météorites Compact 3 Teintes

Maybelline NY Color Drama Intense Velvet Lip Pencil in Minimalist No.140

Deze longlasting lippotloden geven zo veel kleur af dat je ze gerust over je hele lippen kunt aanbrengen. De kleur hecht direct, dus wees precies met aanbrengen, maar dat is met de potloodapplicator niet echt een probleem. De finish is semi-mat waardoor je lippen wel wat indrogen. Combineren met een balm of lipgloss dus!

Deze foto is van Beautyscene – Debbie Zwiers.

SHOP Maybelline NY Color Drama Intense Velvet Lip Pencil hier online

 

Lees ook