M.A.C. is Beauty, Mia Moretti, Philip Treacy: voor welke ga jij?

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Liefhebbers van M.A.C. Cosmetics kunnen hun hart ophalen. Er liggen vanaf april maar liefst drie blinkend nieuwe collecties in de M.A.C. stores.

Je hebt deze lente/zomer de keuze uit de M.A.C. is Beauty-, Mia Moretti- en Philip Treacy-lijnen. Keuzestress? Beautyjournaal licht ze natuurlijk alledrie voor je uit.

M.A.C. is Beauty

Doe alsof je in de beautysalon bent en pamper jezelf schaamteloos met deze make-upproducten. Hoewel veel collecties van M.A.C. vaak een spannende, edgy kant laten zien, gaat het merk bij deze collectie back to glamour! Go from doll to diva, aldus M.A.C. in het persbericht.

De lijn bestaat uit oogschaduws, kohlpotloden, stifteyeliner, gelliners, mascara, lipglossjes, véél lippenstiften, glansgloeders en niet te vergeten de nodige make-uptools. We zien zachte, lente-achtige pasteltinten en ook de lila en mint lentetrend is aanwezig.

De collectie is nu te koop in de winkel en online. Wij selecteerden onze drie favorieten:

Bekijk hier een leuk filmpje over de meisjes achter MAC is Beauty in de salon.

Mia Moretti

Deze hippe New Yorkse DJ heeft de afgelopen jaren op veel feestjes van M.A.C. gedraaid, maar nu heeft de goedgeklede knappe artiest ook haar eigen collectie op de beautymarkt mogen brengen. Precies op tijd voor het festivalseizoen.

De dieprode lippenstift is de kern van de collectie, Mia’s eigen favoriete look. Verder gaat ze voor felle tinten op de lippen, zoals groen, paars en mint. Voor dames die meer van au natural houden heeft Mia Moretti zalmroze en de populaire nudeteint toegevoegd op het lippalet.

De collectie is nu te koop in de winkel en online. Wij selecteerden onze drie favorieten:

En als je nog wilt weten wie Mia is, bekijk dan dit filmpje.

Philip Treacy

De collectie met de Londense hoedenontwerper is wellicht de meest langverwachte van deze drie lijnen. Ook Philip Treacy heeft ook een geschiedenis bij M.A.C. Hij heeft namelijk lange tijd de make-up gebruikt bij zijn catwalkshows. Voortaan kan het met zijn eigen lijn.

De highlight powder (in nude pink en blush pink) is het eerste product dat uit deze collectie lijkt te springen vanwege het ontwerp en de prachtige shimmers. Ook vallen drie lippenstiften, drie gelliners en twee hoog gepigmenteerde oogschaduws.

De collectie is nu te koop in de winkel en online. Wij selecteerden onze drie favorieten:

Bekijk hier nog een filmpje met Philip Treacy.

Lees ook