Ook de donkere huid en het lichtste haar kunnen nu behandeld worden + korting!

03:48 - 02:16
luistertijd 03:48 - leestijd 02:16

Definitief ontharen voor iedere haar- en huidskleur – het kan!

Tot voor kort hadden we gewoon pech als we definitief van ons blonde haar af wilden. Een gewone IPL-behandeling is namelijk niet effectief op blond haar. Intense Pulsed Light (IPL) richt zich op donkere materie, in dit geval de haar.

Lichte huid – donker haar

Daarom is een lichte huid met donker haar erop het ideale canvas voor een onthaarbehandeling. De huid blijft immers ongeschonden, terwijl al het licht op het haartje en het haarzakje worden gefocust.

Nu ook: donkere huid – donker haar en lichte huid met licht haar!

Dat brengt ons bij een andere groep die tot voor kort nog uitgesloten werd van de hype rond permanent ontharen: de beauties onder ons met een donkere huid. Die konden een laser- of IPL-behandeling al helemaal op hun exotische buik schrijven. Heb jij een meer gepigmenteerde huid, net als actrices Lupita Nyong’o of Freida Pinto? Of ben je juist een Emma Stone of Julianne Moore type, met heel weinig pigment in je huid en haar? Dan is er nu een nieuw onthaar apparaat dat jouw haar wel definitief verwijdert, zonder risico op pigmentproblemen.

De Iluminage Touch: IPL en radiofrequentie ineen, ook wel ELOS genoemd

De originele uitvinder van IPL besefte eind jaren ’90 dat zijn technologie nog niet ideaal was, en ging aan de slag met het verbeteren van zijn methode voor permanent ontharen. Deze methode is nu eindelijk toegankelijk voor iedereen dankzij de ‘elos’ technologie: een combinatie van IPL en radio frequentie.

De ‘Iluminage Touch’ was het resultaat en werd eind 2014 in Nederland geïntroduceerd (hier verkrijgbaar, nu met gratis cadeau!). Radio frequentie zet het haarzakje op non-actief en is geschikt voor alle haar- en huidskleuren. Een doorbraak in permanent ontharen.

De Voordelen van de Iluminage Touch is als opvolger van de Elos MeSmooth

Meer informatie over de Iluminage Touch

Bekijk de demonstratie bij het programma LifestyleXperience hier op Youtube, en maak tevens kennis met FreshWater Valley en ons Youtube Kanaal.

Helemaal overtuigd dat dit huidvriendelijke, maar niet haarvriendelijke apparaat de juiste keus is voor jou? Bestel dan je eigen Iluminage Touch hier en ontvang hem vrijblijvend 30 dagen op zicht.

Voor €499 heb je je eigen apparaat in huis dat je met een familielid of vriend(in) kunt delen. Waarmee je kunt werken op een moment dat het jou uitkomt, waarvoor je niet de deur uit hoeft.

Met maar liefst 200.000 flitsen in de standaard bijgeleverde lichtcartridge. Dat zou voldoende zijn voor jarenlang ongestoord ontharen, maar jij bent reeds lang haarvrij, voordat de cartridge ermee stopt. Voor €125 kun je eventueel hier een extra cartridge bestellen, mocht je met z’n tweeën liever elk je eigen cartridge hebben, bijvoorbeeld uit oogpunt van hygiëne.

Gebruik deze kortingscode bij je bestelling!

Ontvang een unieke lentekorting van 20 euro op de iluminageTouch: klik hier verder.
Alleen bij freshwatervalley.com. Bestel nu en gebruik de code ‘DezeZomerGlad’ om je korting te verzilveren!”

Vragen? E-mail gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook