Een sterk anti-aging apparaatje voor thuisgebruik met vier soorten rood licht

03:41 - 02:12
luistertijd 03:41 - leestijd 02:12

Crèmes zijn niet altijd zo effectief zijn als we zouden willen, omdat ze vaak niet diep genoeg in de huid kunnen doordringen om de huidstructuur werkelijk te verjongen. Wij hebben nu een prachtige methode voor je, waarmee je je huidverzorgingsregime kunt ondersteunen. Het wordt dus en-en!

Speciaal licht werkt dieper in de huid dan een crème

Fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekjes zouden niet bestaan als ons lichaam van binnenuit meer collageen en elastine zou aanmaken om de huid soepel en jong te houden. Helaas begint de collageenaanmaak al vanaf je 25e levensjaar af te nemen, en dat is te zien aan onze huid.

Quasar Pure Rayz Wrinkle Reducing Therapy

Ben je bereid om iets nieuws te proberen als je gegarandeerd resultaat zal zien? Met een 60 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie? Lees dan hier alles over de Quasar Pure Rayz Wrinkle Reducing Therapy: een apparaatje voor thuisgebruik dat met vier soorten rood licht internationaal de sterkste anti-aging tool is op dit moment.

Het klinkt als een onmogelijke droom, maar Baby Quasar maakt het waar.

De Voordelen van Quasar Pure Rayz:

Resultaten van Quasar Pure Rayz, een combinatie van rood, amber rood en infra rood licht:

Meer informatie over de Quasar Pure Rayz

De Quasar Pure Rayz is in Nederland verkrijgbaar via www.freshwatervalley.nl, net als andere thuisspa apparaten uit de VS, zoals die voor permanent ontharen (iluminageTouch), microneedling (Scientia Derma Roller), microdermabrasie (Neutrogena Microdermabrasion System) en acnebehandeling met blauw licht (Quasar Clear Rayz).

Bekijk ook het RTL-4 interview met FreshWater Valley hier. En als je dan toch op YouTube bent, bekijk dan ook mijn bespreking van de bij onze klanten meest populaire producten, waaronder de Quasar Pure Rayz hier, inclusief demonstratie en persoonlijke ervaringen met de collageen lamp.

Bestel met korting!

Helemaal overtuigd? Bestel je eigen Quasar Pure Rayz hier in wit, roze of blauw. Normaal gesproken is hij €249, maar nu krijg je bij ons:

Ga met een vernieuwde huid de zomer in! Profiteer nu en bestel hier (levering binnen enkele werkdagen). Vragen? E-mail gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook