… en maak je Paasoutfit compleet!

03:09 - 01:53
luistertijd 03:09 - leestijd 01:53

Nog een paar dagen en het Paasweekend staat weer voor de deur. Waarschijnlijk ben je al druk bezig met het voorbereiden van hét perfecte Paasdiner, een heerlijke Paasbrunch of het verstoppen van de Paaseieren. Maar heb je ook aan je nagels gedacht? Want die lak je speciaal voor dit Paasweekend natuurlijk in vrolijke, gele Paaskleurtjes. Ter inspiratie zetten we vier leuke lakjes voor je op een rij.

Sally Hansen Miracle Gel in Short Cir-cute

Over deze gelnagellak die je kunt aanbrengen zonder UV-lamp, schreef ik afgelopen oktober al een review, die je hier na kunt lezen. Ik testte toen een subtiele zachtroze kleur, maar aangezien deze gellak verkrijgbaar is in 47 kleuren, kan je ook met de Paasdagen je hart ophalen.

Let wel op dat je ook de speciale topcoat aanschaft; deze heb je nodig om de gellak uit te laten harden. Zowel de base coat als de top coat hebben een heel fijn, breed kwastje waardoor aanbrengen een fluitje van een cent is. Bij smalle nagels is één kwaststreek al voldoende.

Je shopt de Miracle Gel hier.

Lauren B in Coachella Valley Sun

De lakken van Lauren B zijn eco-friendly en bevatten geen formaldehyde, dibutylftalaat, tolueen en kamfer. Wel zo fijn voor een milieubewust Pasen!

Het kwastje bevat twee keer zoveel haartjes als normale kwastjes, waardoor je minder snel strepen krijgt. Deze nagellak droogt snel, met een schitterende (spiegel)glans. De kleur is geïnspireerd op de Californische zon, maar ook uitermate geschikt voor de Paasdagen.

Je shopt deze zonnige nagellak hier.

Body Shop Colour Crush in A Sunny Affair en Apricot Kiss

Deze nieuwe Colour Crush nagellak van de Body Shop is verkrijgbaar in 24 vrolijke, feelgood kleuren geïnspireerd op de natuur. Net als de Miracle Gel van Sally Hansen heeft deze nagellak een fijn breed kwastje. De lak is vrij dik, waardoor je aan 1 laagje vrijwel voldoende hebt, ware het niet dat je met twee laagjes de strepen in de lak wat beter wegwerkt. De nagellak droogt snel, blijft lang zitten en heeft een mooie glans. Ook deze lak is eco-friendly. Links op de foto: Apricot Kiss. Rechts: A Sunny Affair.

Je shopt deze feelgood lak hier.

 

Alvast een voorproefje….

Geel is normaal gesproken niet de meest voor de hand liggende kleur voor je nagels (…althans, voor mij niet). Daarom heb ik de lakken even uitgeprobeerd, bij wijze van voorproefje voor de Paasdagen. Het resultaat zie je hier:

Van links naar rechts: Sally Hansen Miracle Gel in Short Cir-cute, Lauren B in Coachella Valley Sun, Body Shop in Apricot Kiss en Body Shop in A Sunny Affair (alle lakken in twee lagen aangebracht). Vrolijke kleuren die niet alleen geschikt zijn voor de Paasdagen, maar ook in het voorjaar en de zomer zeker van pas komen.

Shop hier nog veel meer leuke gele nagellakjes van heel veel merken!

Vrolijk Pasen!

Lees ook