Het haalt de doffe, dode huidcellen weg, waardoor een nieuwe, frisser ogende huid tevoorschijn komt

05:03 - 03:02
luistertijd 05:03 - leestijd 03:02

Zo handig! Microdermabrasie voor thuis

Sinds 2005 is microdermabrasie een van de vijf meest gebruikte schoonheidsmethoden in Amerikaanse salons. Er werden meer dan 150.000 behandelingen gegeven met microdermabrasie!

Een mooiere huid, die…

Het begon allemaal in Italië in 1985, waar de techniek werd ontwikkeld. Van daaruit verspreidde de methode zich razendsnel over de hele wereld en miljoenen genoten van het opmerkelijke effect op hun huid: microdermabrasie haalt de bovenste huidcellen weg, waardoor een nieuwe, mooiere huid tevoorschijn komt, die:

De methode is al eeuwenoud

Helemaal nieuw is het niet, want de Egyptenaren gebruikten reeds 1500 v/c al een methode met een milde vorm van schuurpapier, om littekens en andere ontsierende huidproblemen minder zichtbaar te maken. Vele eeuwen later, rond 1900, werd in Duitsland geëxperimenteerd met een soort rasp om de bovenste lagen van de huid weg te halen, en in de jaren ’50 werd deze techniek door artsen ‘verbeterd’ door gemotoriseerde borstels te gebruiken op de huid.

Milde techniek

De nadelen waren echter groot: het was pijnlijk voor de patiënt, er waren wonden en het risico van infectie voor zowel arts als patiënt. De moderne machines hebben als voordeel dat er een ‘gesloten’ systeem wordt gebruikt, waarbij de dode huidcellen en bacteriën netjes in een aparte opvangbak worden gedeponeerd, en ze zijn gelukkig veel milder dan de marteltechnieken van vroegere heelmeesters!

Eva, van FreshWater Valley ging op zoek, en vond….

Inmiddels zijn er ook apparaatjes op de markt verschenen die je zelf kunt kopen zodat je zonder de begeleiding van een professional, van de resultaten van microdermabrasie kunt genieten. Ik testte in Amerika zowel professionele microdermabrasie uit, als apparaten die je thuis kunt gebruiken. Mijn zoektocht, die jaren duurde, leidde oorspronkelijk niet tot de geniale vondst waar ik op hoopte. De apparaten voor thuis waren:

De ideale methode voor thuis

Maar daar kwam verandering in in 2013, toen ik in de VS het hygiënische, betaalbare, handige, duurzame en effectieve Neutrogena Microdermabrasion System ontdekte. Het apparaatje vibreert terwijl je in ronddraaiende bewegingen over je huid gaat en werkt lang op een setje batterijen. Het grootste voordeel zijn de wegwerp pads voor optimale hygiëne. Deze zijn reeds bewerkt met een erg fijn cleansing product dat helpt om snel van de vale teint, dode huidcellen en onzuiverheden af te komen, voor een frisser-dan-fris gezicht:

Resultaten van het Neutrogena Microdermabrasion System

Anti-aging:

– Huid ziet er al na 1 x gebruik frisser uit;
– Crèmes en serums worden veel beter opgenomen omdat je ze niet op de dode huidcellen aanbrengt, maar op nieuwe, levende huidcellen;
– Bij toepassing van 2 x per week worden lijntjes, rimpels en littekens in 6-8 weken vervaagd;
– Vermindert pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes in 3-4 weken;
– Voorkomt tekenen van ouder worden want de celdeling wordt versneld waardoor de huid zich blijft verjongen.

 

Microdermabrasie als acne behandeling:

– Huid ziet er al na 1 x gebruik schoner en egaler uit;
– Bij toepassing van 3 x per week waren alle vormen van acne bij onze testpersonen na 3 weken vrijwel verdwenen;

Algemeen:

– Klinisch bewezen resultaat (klinische studies op aanvraag beschikbaar via info@freshwatervalley.com);
– Aangeraden en gebruikt door schoonheidsspecialisten, artsen en dermatologen.

Meer informatie over het Neutrogena Microdermabrasion System

Het apparaatje is in Nederland hier online verkrijgbaar, net als andere thuisspa apparaten uit de VS, zoals die voor permanent ontharen (iluminageTouch), microneedling (Scientia Derma Roller), collageenstimulering door rood licht (Qausar Pure Rayz) en acnebehandeling met blauw licht (Quasar Clear Rayz).

Bekijk mijn demonstratie en gebruiksaanwijzingen voor microdermabrasie met Neutrogena:

Bekijk ook mijn bespreking van de bij onze klanten meest populaire producten, waaronder het Neutrogena System.

Helemaal overtuigd? Bestel je eigen Neutrogena Microdermabrasion System hier voor slechts €59,95. Een erg zacht prijsje (vergelijk apparaten in dezelfde categorie waar je minstens €150 voor betaalt). Bestel nu en ontvang een gratis cadeau bij je bestelling! Met levering binnen enkele werkdagen. Vragen? Email mij gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook