Hoe bevalt deze verzorgende, hydraterende lipstick Bonny?

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Sisley Phyto Lip Twist

Deze vrolijke XXL lipstick potloden van Sisley zijn trendy vormgegeven, omhuld in zebraprint. Ik test de kleuren: Nude en Baby. De naam Phyto komt van het ingrediënt Phytosqualane, een extract van olijfolie wat ook vaak in natuurcosmetica gebruikt, wat belooft de huid soepel te houden en te beschermen. Een interessante melding in het persbericht: het ingrediënt (harsextract van) commiphora zou een huidaanspannende werking hebben en rimpelige lippen gladstrijken. Ben benieuwd..

sisley-lip-twist-review

De kleur Nude is een (oud)roze tint, met een vleugje glans en een subtiel glittereffect. De lipstick is nagenoeg geurloos, wat ik erg prettig vind. Ik smeer een laagje lipstick op mijn lippen…dit geeft een zeer natuurlijk effect, check de foto…

Sisley lips Nude 1  transparant

Sisley Baby CloseVoor een zwaarder effect gebruik ik eerst een natuurlijke tint lipliner (MAC kleur: Whirl) en breng daarna een paar lagen van deze ‘twist’ aan en voilà: een dekkend effect. Je kunt deze lipstick dus erg mooi -laagje voor laagje- opbouwen, voor een intenser kleureffect en meer dekking. Verder voelt de twist heerlijk glad aan en blijft goed zitten, hij loopt niet in de lijntjes. Super! Ook heb ik de kleur Baby getest. Dit is een mooie roze kleur.

Verkrijgbaar in 9 tinten.

Lees ook