De foundation werkt zelfs genezend bij wondjes en ontstekingen

01:23 - 00:49
luistertijd 01:23 - leestijd 00:49

TamaraMijn favoriete foundation is de I Conceal Foundation Natural #2 (en in de zomer Beige #3) van Image Skincare. Het is een goed dekkende foundation op basis van mineralen die je huid verzorgt, herstelt en beschermt met een SPF 30. Door de waterafstotende eigenschappen kan deze zelfs tijdens het zwemmen gebruikt worden zonder dat je gezicht er helemaal vlekkerig en verlopen uit gaat zien.

Genezende werking

Ikzelf heb een wat vettere huid maar gebruik het product ook wel eens bij mijn dochter om haar geïrriteerde huid (door eczeem) te kalmeren en camoufleren. Nog een groot voordeel is tevens dat het je huid niet verstopt en de foundation werkt zelfs genezend bij wondjes, ontstekingen en ook na een cosmetische behandeling (bijvoorbeeld peeling of laserbehandeling) direct gebruikt mag worden!iconceal-foundation

Smeren maar

Deze foundation smeert wel redelijk stug, maar wanneer je liever een iets minder dekkend effect wilt kun je deze ook prima met je dagcrème mengen en eventueel plaatselijk wat aanstippen om oneffenheden te camoufleren. Afhankelijk van je dagcrème heeft het dan natuurlijk wel niet de originele herstellende en beschermende functie.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid aan op hals en gezicht. Dagelijks te gebruiken tegen schadelijke invloeden van buitenaf en als reguliere make-up, of zo nodig na cosmetische procedures.

Image Skincare I Conceal Beige

 

Lees ook