Een prachtige palette, een bruingrijze eyeliner en een perzikkleur voor lips & cheeks

01:55 - 01:09
luistertijd 01:55 - leestijd 01:09

Creëer een verleidelijke maar subtiele look met Country Weekend, de nieuwe collectie van jane iredale.

De Country Weekend Collection bevat een Limited Edition Getaway Eye Shadow Kit, Espresso Jelly Jar™ Gel Eyeliner en Forever Peach Just Kissed® Lip and Cheek Stain.

Een prachtig oogschaduwpalette

De Limited Edition Getaway Eye Shadow Kit bevat vijf PurePressed® Eye Shadow kleuren in mooie natuurlijke tinten: van een basiskleur tot tinten om effect mee te creëren.

De oogschaduwpoeders zijn op gevoeligheid getest, blijven goed zitten en geven een prachtige, vlekkeloze, langhoudende oogkleur, aldus Jane Iredale. De vijf kleuren zijn: Fresh Air, een schitterende parelmoerkleur, Silence, een schitterende gouden perzikkleur, Footprints, een mat groengrijs, Tea on the Porch, een mooi kopergoud en Starry Night, een glitterend zwart.

De nieuwste gel eyeliner

Jelly Jar™ Gel Eyeliner kleur, Espresso –  is een mooi bruingrijs. De zachte en crèmeachtige Jelly Jar Gel Eyeliner zorgt voor een intense kohllook, maar met een natuurlijke formule zonder synthetische en irriterende stoffen.

De Jelly Jar Gel Eyeliner is waterbestendig en langhoudend. De liners beloven diepgepigmenteerd te zijn. Er bestaat een speciaal kwastje om het aan te brengen: de Angle Eyeliner Brush.

Peach Lips & Cheeks

Forever Peach Just Kissed Lip and Cheek Stain is een multifunctionele kleur voor de lippen en de wangen. De nieuwste voorjaarstint in perzikkleurig. Jane Iredale belooft dat hij langdurig kleur behoudt en natuurlijk oogt, en geen uitdrogend gevoel geeft op de huid. Er zit onder meer olijfboter, avocadoboter en was van wilde rozen in om te kalmeren en te verzachten de lippen, en was van rozenbloesems en bijenwas om de lippen te voeden en te hydrateren.

Lees ook