Een luxe dagcrème met Black Pine voor huidversteviging

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

Nadat het testteam aan het begin van de zomer een workshop had bij cosmeticawinkel Cosmania in Amsterdam, gingen we met tasjes vol heerlijke producten naar huis om te testen. Bekijk hier het fotoverslag nog eens.

Yvonne koos voor het merk Korres. Zij testte de Korres Anti Wrinkle & Firming Day Cream.

Waar staat het merk voor?

Het merk Korres bevat 100% natuurlijke producten en biedt een uitgebreid assortiment van ecologische huidverzorgingsproducten. Alle op basis van plantenextracten uit Griekenland.

3983894578.

George Korres experimenteert al sinds 1989 met eeuwenoude recepten uit Athene’s eerste homeopatische apotheek. Zijn doel: een mooie huid voor zowel hem als voor haar. Bijna alle producten zijn daarom ook uniseks. Korres houdt nog altijd vast aan de homeopathische kernwaarden en produceert alleen natuurlijke gecertificeerde biologische producten van topkwaliteit.

Yvonne concludeert:

Deze crème was mijn favoriet bij Cosmania om te testen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik heb deze crème een maand gebruikt, dan is het potje ook wel op. Hij voelde heerlijk zacht aan. De geur, vermoedelijk van de Black Pine, is echt heerlijk. Het geeft je meteen een luxe gevoel.

Aan deze crème zijn polyfenolen toegevoegd, dit is de Black Pine. Polyfenolen zijn chemische verbindingen die in fruit, noten en planten zitten. Deze hebben een zeer hoge anti-oxidantische werking. Door de toegevoegde gefermenteerde thee (zwarte thee) wordt de huid als het ware yvonnegelooid. Een proces wat ook bij leer gebruikt wordt, het looien van de huid. De huid wordt dan steviger.

Na deze maand moet ik echter stellen dat niet alle beloften uit de claim waar zijn gemaakt. Zo heb ik geen liftend effect gezien bij mijn huid. De kleine lijntjes werden iets minder, maar de iets diepere rimpels bleven hetzelfde als zij waren.

Zo heerlijk zacht

Het was wel iedere keer een feestje wanneer ik hem aanbracht, want de geur is bijna bedwelmend zo lekker. Je huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan, as a baby’s bottom. Deze crème bevat natuurlijke ingrediënten. De verpakking is een potje, hier zit een beschermdekseltje op. Ik vind het jammer dat hij niet in een pompje zit, er wordt door veel merken nog steeds gebruik gemaakt van potjes in plaats van een flesje met een pompje, wat toch hygiënischer is.

Lees ook