Heerlijke producten voor een energieboost voor je huid

03:21 - 02:00
luistertijd 03:21 - leestijd 02:00

Instant beauty flash met Shiseido, REN en Yves Rocher

Heb je last van een winterdipje? Met deze drie fijne producten krijgt je huid ’s ochtends een fijne oppepper, waardoor je er stralend, fris en wakker uitziet. Lees mee wat deze lekkere opfrissers voor je huid doen en shop ze meteen online!

Shiseido Ibuki Multi Solution Gel

Deze gel corrigeert ruwheid, zichtbare poriën, puistjes en vlekjes. Deze gel helpt bij het oplossen van huidproblemen als gevolg van stress en leefgewoonten. De textuur past zich aan op de probleemgebieden en levert effectieve ingrediënten aan. Resultaat: een mooie gladde huid. De geld voelt lekker koel aan op de huid. Dit product kan ook gebruikt worden op een gevoelige huid door puistjes of droogheid. De gel zit in een klein luxe potje en ruikt lekker fris. De gel heeft een dikke textuur.

Wat zit er in?

PhytoTarget Complex, die de natuurlijke bevochtigingsfactor en intercellulaire lipiden aanvult. Deze lipiden, die zich tussen de hoorncellen bevinden, zorgen ervoor dat de barrièrefunctie van de huid in stand blijft en de huid vrijwel geen water verliest. Verder bevat deze gel ook onder andere Salicylzuur dat de groei van de gezonde huidcellen bevordert.

Gebruik:

Breng zachtjes met de vingers aan door te tikken op het probleemgebied. Gebruik als laatste stap in het verzorgingsritueel. Wil je het product over je make-up gebruiken? Dep dan zachtjes een kleine hoeveelheid op de huid.

Je koopt hier alles van de Shiseido Ibuki collectie hier.

REN Clean Skincare Instant Firming Beauty Shot

Dit gel-serum verstevigt en lift de huid, waardoor de huid er jonger, gladder en strakker uitziet. Het serum geeft de huid een stralende teint en het hydrateert de huid langdurig.

Wat zit er in?

Met onder andere peptiden om de celvernieuwing van de huid te stimuleren. Het vermindert rimpels en lijntjes. Glycosaminoglycaan voor optimale hydratatie en hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en de elasticiteit van de huid, waardoor rimpels door vochttekort en verminderde elasticiteit worden voorkomen.

Gebruik:

Breng twee a drie druppels aan op een schoon gezicht. Vervolg met een moisturizer. Breng het serum zo nodig vaker aan gedurende dag, gewoon over je moisturizer of make-up. Als je het serum over make-up aanbrengt moet je voorzicht deppen tot de huid het product helemaal heeft opgenomen. Wrijf het niet in.

Je koopt dit product online bij REN Clean Skincare.

Youth Energy Eye Care Roll-On

Deze verkoelende oogroller met 3 kogeltjes zorgt voor een frisse oogopslag en minder wallen. De frisse gel en kogeltjes voelen heerlijk koel aan op de huid. Rimpeltjes rond de ogen verminderen en ook donkere kringen zijn nog nauwelijks zichtbaar.

Wat zit er in?

Onder andere Toverhazelaar Bloemenwater, wat een samentrekkende werking heeft en dus huidveroudering tegengaat. Verder zorgt dit ingrediënt voor een mooie teint. Verder bevat deze oogcrème ook cafeïne, tegen de wallen onder de ogen.

Gebruik:

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan onder de ogen op een schone huid. Dep de gel met je vingers zachtjes in de huid.

Koop deze roll-on oogcrème hier online.

Lees ook