Alphahydroxyzuur Gezicht Grove porien Pigmentvlekken Rimpels en slapte Vette huid Voor hem Werkstof dossiers

Oh, beautiful Revival Masque van Environ, voor een prachtige teint

Helene V
Geschreven door Helene V

Met bijzondere zuren die de huid serieus opfrissen

Banner_beautyjournaal_mobielHet waanzinnige idee:
“Toen ik met de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten begon, had ik één doel voor ogen: het effect van een facelift uit een potje te benaderen. Hoewel dit idee voor velen absurd klinkt en als onbereikbaar, heb ik toch besloten dit droombeeld na te jagen.” Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg en oprichter van Environ.

Wat doet het?

Het Environ Intensive Revival Masque geeft een ultieme kans om de huid er stralender, gladder en frisser uit te laten zien. Dankzij een combinatie van unieke, zeer werkzame stoffen als aziatisch zuur uit Centellica Asiatia, amandel- en lactaatzuur.

Voor wie is dit product bestemd?

RevivalMASQ-2CMYK_smDit masker wordt aanbevolen voor de huid die vrij vaak blootgesteld is geweest aan zon en luchtverontreiniging, en zeker bij uiterlijke kenmerken als een ongelijkmatige teint en fijne lijntjes.

Het Revival Masque is ook ideaal als je voor het eerst Environ producten gaat gebruiken. Voor optimaal effect wordt aangeraden om het over een periode van vier tot zes maanden te gebruiken.

Advies voor gebruik:
Begin met het masker tweemaal per week aan te brengen in een dunne laag, gedurende tien minuten. Als je huid comfortabel aanvoelt, ga je naar drie keer per week, gedurende 20 minuten. Voelt je huid nog steeds comfortabel aan, laat het product de hele nacht lekker inwerken.

Gevorderde Environ® gebruikers kunnen de huid eerst 3 – 5 minuten behandelen met de Cosmetic Roll-CIT en vervolgens het Intensive Revival Masque aanbrengen.
Revival Masque geeft het allermooiste effect als je het kunt gebruiken in combinatie met de producten van het Environ Vitamine A stappensysteem en de huidroller, de Environ Cosmetic Roll-CIT.

Voordelen van het gebruik:
• Lactaatzuur, een alfahydroxyzuur verbetert de natuurlijke hydratatie in de huid en staat erom bekend effectief te zijn voor sterke verbetering van de ongelijkmatige teint.
• Onderzoek heeft aangetoond dat Aziatisch zuur, een alfahydroxyzuur, een krachtige stimulator is van groeifactoren in de huid, belangrijk voor de regeneratie van huidweefsel.
• dat Aziatisch zuur, afkomstig uit Centella asiatica, werd eeuwenlang in traditionele geneeswijzen gebruikt, maar pas onlangs kwamen goed betrouwbare concentraties beschikbaar, waar we ook voor onze doeleinden iets aan hebben.
• Amandelzuur is een alfahydroxyzuur, dat gebruikt wordt vanwege zijn wetenschappelijk bewezen antiverouderingseigenschappen en kan helpen bij het verbeteren van pigmentvlekken.

Wil jij weten waar je dit prachtige product kan kopen en waar je Environ behandelingen kunt ondergaan? Ga dan naar de website van Environ voor meer informatie. En hier vind je een salonlocator.

Volg Environ ook op Facebook!

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Environ op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden.

Banner_beautyjournaal_mobiel

Over deze schrijver

Helene V

Helene V

Healthy Skin. Happy Me.

Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale).

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen