Een heerlijke rijke crème met o.a. kaviaar, marine DNA & biopeptiden

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Pascaud DNA cream
Hans Nadat ik een paar weken de DNA Cream van Mardge Pascaud had gebruikt, kreeg ik plotseling overal te horen dat mijn huid zo’n mooie glans had. Mijn huid was weer eens behoorlijk dof en vaal geworden, iets waar ik de laatste jaren vooral in het najaar en de winter last van heb. Ik vroeg dan ook aan Monique of er niet een fijne crème getest moest worden die daar iets tegen kon doen.

DNA cream vervangt de Caviar Cream

Ze gaf me de DNA Cream van Pascaud mee, een vernieuwde versie van de Caviar Cream van het merk.  De crème is bedoeld voor een huid die net wat meer aandacht en voeding kan gebruiken -mijn huid dus. Volgens Monique zet Pascaud hoog in op deze crème, wat me alleen maar meer benieuwd maakt naar het effect van deze DNA Cream.

De claim

De crème is een geconcentreerde anti-aging verzorging, zo staat op de verpakking te lezen, met een hoge dosis voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten zoals kaviaar, marine DNA, biopeptide en Japans Bloedgras. Van die laatste had ik nog nooit gehoord, ik lees online dat het gaat om een hardnekkig onkruid dat ook wel wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde, vanwege onder meer de astringerende eigenschappen.

DNA Cream belooft verder een verbeterde continuïteit in de celstofwisseling, heeft reparerende eigenschappen, herstelt het vochtgehalte en zorgt ervoor dat de huid er gladder en mooier uitziet en comfortabel en soepel aanvoelt. De cream kan ’s ochtends of ’s avonds worden aangebracht.

pascaud dna cream

 

In gebruik

Ik kies voor ’s ochtends. Tegenwoordig zie ik er, als ik wakker word, uit als de mummie van Ramses de Grote en dan is een lik goede crème na het douchen heel erg prettig. De crème voelt niet al te zwaar aan, integendeel, hij is heerlijk luchtig en vochtig. Hij smeert dan ook goed uit, is zuinig in gebruik en trekt snel in. Direct na het aanbrengen ziet mijn huid er mooier en gladder uit, maar om eerlijk te zijn: dat effect hebben de meeste crèmes in de ochtenduren.

Na een paar weken zie ik echter dat mijn huid wel degelijk is opgeknapt. Ik ben wat minder verkreukeld bij het opstaan en gedurende de hele dag valt mij – en zoals je in de inleiding kon lezen ook anderen – op dat mijn huid een hele mooie, gezonde glans heeft gekregen. Ik zie er domweg beter uit.

Conclusie

Of de crème op termijn je huid ook steviger maakt weet ik niet. Ik heb ook geen effect op mijn, vrij bescheiden, rimpels kunnen merken. Maar ik ben zeer, zeer tevreden over deze DNA Cream. Je knapt er enorm door op. Een aanrader. Je koopt de DNA Cream van Pascaud hier.

TIP! Lees meer over de prachtige producten van Pascaud in het merkdossier op BeautyJournaal.

Lees ook