Lakjes van O.P.I., Chanel, Rimmel en NYC

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Paars zien we deze winter veel. Paarse kleding, paarse lokken en ook paarse nagels. Wij testten een viertal paarse lakjes in verschillende tinten. Van zacht lavendel tot mat paars. En we kunnen je alvast verklappen dat paars ook dit voorjaar weer te zien zal zijn – als oogmake-up bijvoorbeeld.

Chanel Le Vernis 641 Tenderly

Plus: Dit is een mooie lak met een intense kleur in een taupeachtige tint. De lak dekt erg goed. Na twee lagen zit de lak er al goed op. De dop is voorzien van ribbels, zodat je het flesje makkelijk kunt openen. Het is een mooi stijlvol flesje. De lak droogt snel en blijft lang zitten zonder te chippen.

Min: Ik vind het kwastje net iets te smal. Ik houd persoonlijk van een breed, plat kwastje.

Je koopt hier alle Le Vernis lakken van Chanel.

New York Color 370 Parma Violet

Plus: Deze lak dekt echt heel goed. Eigenlijk is één laag genoeg, maar als je echt een diepe kleur wilt, breng je twee laagjes aan. De lak droogt snel.

Min: Het flesje opent lastig, omdat de dop glad en smal is. Het kwastje is daardoor ook niet heel fijn om vast te houden tijdens het lakken.

Je koopt deze nagellak hier online.

Rimmel Londen Velvet Matte 016 Purple Opulence

Plus: Deze lak heeft een fijn kwastje. Breed en plat. Hiermee breng je de lak eenvoudig mooi aan op de nagel. Het is een matte lak. Dit geeft een leuk effect.

Min: Dekt niet zo goed. Ik had drie laagjes nodig om dit effect te krijgen. De lak blijft niet zo lang mooi. Aan het einde van de dag was de lak op sommige plekjes al beschadigd.

Je koopt deze lak hier.

OPI 49 Viking in a Vinter Vonderland

Plus: Het kwastje. Ik vind de kwastjes van O.P.I. erg fijn. Het kwastje is plat en breed. Je kunt hiermee makkelijk de nagellak egaal aanbrengen, zonder strepen. De lak droogt snel.

Min: Na een dag begin ik al wat beschadigingen te zien op de lak.

Je koopt deze lak van O.P.I. hier.

 

Lees ook