Renske test o.a. Givenchy, Rimmel en Dior.

04:08 - 02:28
luistertijd 04:08 - leestijd 02:28

Draag jij het wel eens, zwarte nagellak? Als je de juiste lak hebt kan het heel classy zijn. Met Kerst is het leuk om een zwarte glitterlak te kiezen, of zwart als basislak onder een glitterlak naar keuze. Dit geeft een ‘galaxy’ effect. Net sterren in de nacht…

En de eerste lak is van Rimmel, Velvet Matte 017 Matte-Itude. Dit is een mooie diepzwarte lak met een matte finish.

Pluspunten: Het mat-effect van deze lak ziet er erg mooi uit bij zwart. Het lijkt bijna een soort schoolbord effect. Alsof je er op kunt schrijven. Ook mooi met een glitterlak er over, alleen dan is wel het mat-effect weg. Het kwastje is fijn. Plat en breed, zodat je de lak makkelijk aan kunt brengen.

De lak van Rimmel in combinatie met de glitterlak van Givenchy

Minpunten: Ik vind de dop van deze lak niet zo fijn. De dop is iets te groot en te rond om lekker vast te kunnen houden. Daarnaast zie je als je lakt niet goed of je dit goed hebt gedaan. Als de lak nat is, lijkt het alsof je voldoende hebt aangebracht, maar zodra de lak is opgedroogd bleken er nog stukjes nagel zichtbaar te zijn.

Deze lak koop je hier.

 

Van links naar rechts: Rimmel Velvet Matte, Givenchy, OPI & Dior.

De tweede nagellak die ik heb getest is van Givenchy, Le Vernis 23 folie Scintillante. Dit is een mooie glitterlak met lichte zwarte basiskleur er in. De lak bevat zilveren glitters die in het licht van kleur veranderen.

P luspunten: Ik vind het vaak lastig om glitterlak goed te verdelen over de nagel. Bij deze lak niet. Je wacht gewoon even voor je een tweede laag aanbrengt en voilà. Erg leuk dat de glitters in het licht van kleur veranderen.

Minpunten: Ik ben niet zo’n fan van het korte kwastje van Givenchy. Je moet drie goede lagen aanbrengen als je ervoor kiest om geen zwarte basislak te gebruiken. Het is dan ook aan te raden dit wel te doen, zo heeft Givenchy het eigenlijk ook bedoeld. Toch is het leek om af te wisselen, want zonder basislak heb je lekker veel glitters!

Je koopt Givenchy nagellakken hier. Deze lak is uit een limited edition kerstcollectie en dus snel uitverkocht!

De derde lak is van O.P.I, kleur So Elegant uit de Gwen Stefani collectie.

Pluspunten: De glitter snippers zijn lekker groot en opvallend. Dit geeft een leuk effect. Het kwastje is fijn in gebruik.

Minpunten: De glitters zijn heel lastig aan te brengen. Er komt niet veel glitter van het kwastje. Op een gegeven moment zat mijn nagel vol met klodders doorzichtige nagellak, maar zonder glitters. Toen ik uiteindelijk een paar glitters op de nagel had, kon de lak niet goed drogen omdat er inmiddels een hele dikke laag nagellak op mijn nagel zat.

Je koopt de Gwen Stefani collectie van O.P.I. hier.

OPI So Elegant over een zilvere basislak

En tot slot, de vierde lak die ik heb getest is van Dior, Vernis 902 Bar.

Pluspunten: Dit is mijn favoriet. Eigenlijk klopt alles aan deze nagellak. De kleur is erg mooi intens zwart. Na twee lagen zie je je nagel er al niet meer doorheen. Als je goed kijkt zie je kleine glinsteringen in de nagellak, erg mooi! Ook het kwastje is erg fijn en de dop bevat ribbeltjes voor meer grip.

Minpunten: De dop vind ik persoonlijk iets aan de kleine kant, waardoor het niet zo lekker in de hand ligt, maar dat is mijn smaak. Verder is deze lak echt top!

Je koopt deze mooie lak van Dior hier.

Lees ook