Inclusief een luxe poeder met écht zilver...

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

In de maand december kan en mag je flink uitpakken met je make-up. Deze feestmaand is dé gelegenheid voor glitter en glamour. Met deze poeders vol glitters, zilver, goud en glans uit de Kerst collectie van Make-up Studio ben je klaar voor de feestdagen. Je koopt de collectie hier.

2-way gel

Deze transparante gel is de basis voor de poeders van Make-up Studio. Je brengt een dun laagje aan, voor je de poeder naar wens aanbrengt. Zo blijven de kleur en de glitters extra lang mooi op het ooglid zitten. Daarnaast zorgt de 2-way gel voor extra diepe kleur. De 2-way gel kost €14,90. Shop hier.

Met echt zilver

De Silver Jewel Effects is een glanzende poeder met echt zilver. De poeder heeft een zeer hoog pigment gehalte. Deze poeder geeft een mooie zilveren glans met glitters. Je kunt het product zowel aanbrengen op het oog als het gezicht en lichaam. Een echte multi-tasker dus voor iedereen die van glitters houd. Voor de extravaganten onder ons. Je kunt de Silver Jewel Effects mengen met je lipgloss voor letterlijk schitterende lippen! De poeder is verkrijgbaar in twee effecten, shine & sparkle voor €19,90. De Jewel Effects Sparkle moet worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel. Shop hier.

 

 

Sparkle!

De Glimmer Effect poeders van Make-up Studio zijn prachtige losse glitters verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Je kunt deze glimmer gebruiken voor je hele ooglid, als eyeliner of highlighter. Creëer je eigen look! Je kunt de Glimmer Effects ook over je net gelakte nagels strooien, voor echte partynails! Ook de Glimmer Effects dienen te worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel.  Alle Glimmer Effects van Make-up Studio kost €10,90. Shop hier.

Metaal

De Metallic Effect poeder is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Allemaal met hoogwaardige glanspigmenten en een metallic finish. Je kunt de Metallic Effects aanbrengen als transparante metallic oogschaduw of voor een meer dekkend resultaat in combinatie met de 2-way gel. Metallic Effect van Make-up Studio kost €13,90. Shop hier.

Intense glans

Shiny Effect is een prachtige losse glanspoeder in 29 verschillende kleuren die zowel transparant als dekkend kan worden aangebracht. Met de Shiny Effects kan je uitstekend een smokey eye look maken. Een spannende verleidelijke look voor de feestdagen! Tip: breng de Shiny Effects eens over een matte oogschaduw aan voor een mooi glanseffect. Als je een Shiny Effect poeder aanbrengt in combinatie met de 2-way gel wordt de kleur extra intens. Aan jou de keus! Shiny Effect van Make-up Studio kost €9,90. Shop hier.

Lees ook