Innovatie: acne bestrijden maar gezonde huidflora intact laten

04:52 - 02:55
luistertijd 04:52 - leestijd 02:55

Anna is Clear focust alleen op de acne bacterie en laat de gezonde huidflora intact.

Zo ging het, en gaat het vaak nog: van dik hout zaagt men planken

Traditionele cosmetische producten tegen acne vulgaris richten zich op het uitschakelen van de micro-organismen die acne veroorzaken, en dat gebeurt meestal met kunstmatige (farmaceutische) producten. Het gevolg is dat niet alleen die Propionibacterium acnes bacterie, maar de gehele microflora van de huid aangetast wordt. Dus ook de nuttige bacteriën die ons beschermen tegen ziekmakende organismes. En dit is precies wat je niet wilt.

Anna is Clear® respecteert het natuurlijke huidmilieu 

Anna is Clear is een jong Nederlands merk, speciaal gericht op het uitschakelen van mee-eters en puistjes, maar wel op een heel natuurlijke manier. De bedenkers van dit concept zijn eveneens twee Nederlandse, internationaal veelgeprezen chemici, die ontdekten dat een speciaal ferment uit rogge in staat is om te voorkomen dat de acne-bacterie zich gaat vermenigvuldigen op je huid. Hierdoor wordt de kans op mee-eters, puistjes en infecties verkleind, en niet onbelangrijk: ook de kans op vervelende littekens. Ferment van rogge

Door rogge te fermenteren met een speciale cocktail van Lactobacillus bacteriën, die ook worden gebruikt voor de bereiding van levensmiddelproducten zoals bijvoorbeeld yoghurt, ontstaat een ingrediënt met unieke eigenschappen. Het zijn beta-1,3-glucan esters die de groei van de P.acnes bacterie sterk afremmen.

Preventieve werking

Deze Beta glucanen in de Anna is Clear® formule worden aan een speciaal ontwikkeld  transdermaal transportsysteem gekoppeld. Zo komen ze dieper in de huid terecht en kan de stof krachtiger preventief werken tegen mee-eters en puistjes. Anna is Clear werkt in het stadium dat je wel iets voelt opkomen, maar er nog geen sprake is van een ontsteking, dus puistje.

Geen benzoylperoxide, geen zuren = geen onnodige irritatie

Anna is Clear® is onvergelijkbaar met hedendaagse producten op de markt. In basis maken de meeste merken gebruik van dezelfde agressieve traditionele ingrediënten in verschillende percentages en samenstellingen. De meest gebruikte actieve ingrediënten zijn: benzoylperoxide, salicylzuur, AHA’s, zwavel, teatree, etc. Dit zijn ingrediënten met min of meer bewezen resultaten, maar staan ook bekend om het vernietigen van de natuurlijke bacteriële huidbescherming en neveneffecten zoals (ernstige) huidirritaties, een uitgedroogde huid, vlekken, verminderde zonnebescherming, vroegtijdige huidveroudering, etc.

FDA gaat waarschuwing tegen irriterende stoffen verplichten

De bovenstaande neveneffecten zijn reden voor de Amerikaanse FDA om voor 2015 merkeigenaren met producten o.b.v. benzoylperoxide en/of salicylzuur te verplichten op de verpakking waarschuwingen te plaatsen.

Salicylzuur door huisartsen in de ban bij acne vanwege bijwerkingen

Het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) heeft besloten dat salicylzuur geen plaats meer heeft in de behandeling van acne vanwege de bijwerkingen en omdat er geen goede tests zijn die de effectiviteit van salicylzuur op acne hebben bewezen.Toch bevatten de meeste producten die je bij de apotheek, drogisterij, natuurwinkel en parfumerie vindt nog steeds deze traditionele agressieve ingrediënten!

Anna is Clear® is anders:

Anna is Clear® bevat absoluut geen agressieve ingrediënten en tast niet de belangrijke en gezonde bacteriën aan die op de huid leven.

Van biologische oorsprong

Anna is Clear® is 100% natuurlijk; de formule voldoet aan de standaarden, zoals die door de belangrijkste ecologische organisaties worden gesteld (Ecocert, Cosmos, BDIH, Nordic Swan, etc) .

Preventief gebruiken

Anna is Clear® normaliseert de P. acnes voordat deze vermenigvuldigt en er een infectie ontstaat. Op een huid die al geïnfecteerde is heeft het geen werking. De verpakking is speciaal aangepast voor deze preventieve toepassing. Mensen met een acne gevoelige huid wordt aanbevolen de kleine roll-on standaard bij zich te dragen. Klaar om direct te gebruiken tegen een opkomend probleem.

Ideaal voor de volwassen huid

Er zijn veel oorzaken mogelijk voor lichte vormen van acne: erfelijke aanleg, maandelijkse hormonale veranderingen, eetgewoontes, verkeerde cosmetica etc. Anna is Clear® is een ideale toevoeging om tot een betere huid te komen en gaat in de meeste gevallen maanden mee. Juist volwassenen met een probleemhuid vinden veel gebruiksgemak in dit unieke product.

De gepatenteerde Anna is Clear® formule is een ongekende revolutionaire ontwikkeling! Ga hier direct naar de webshop om te bestellen.

NOTE: Anna is Clear® is een cosmetisch product en geen farmaceutisch product. De symptomen komen weer terug nadat met het product gestopt wordt. Gemiddeld kwamen ontstekingen onder onze proefpersonen na 28 dagen weer terug. Let wel: direct bij herstart met de roll-on verdwenen de symptomen weer.

 

Lees ook