Langere, vollere en mooiere wimpers en wenkbrauwen in slechts vier tot acht weken

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Swisscare

xl-eyelash-kas-kirpik-serumu-1[1]Lange, volle, donkere wimpers met daarboven perfect gevormde wenkbrauwen worden wereldwijd door vrouwen en mannen als aantrekkelijk gezien. Van Cleopatra in het oude Egypte tot Marilyn Monroe in het Hollywood van de jaren 1950: hun ogen verleidden en betoverden. Lange, volle wimpers staan voor jeugdig en aantrekkelijk, zowel voor vrouwen als mannen, en gelden sinds jaar en dag als een van de kenmerken van ware schoonheid.

SwissCare XL EYELASH serum maakt gebruik van revolutionaire wimper verbeterende technologie verrijkt met natuurlijke extracten, vitaminen en complexe peptiden voor zichtbaar langere, vollere en mooiere wimpers en wenkbrauwen in slechts vier tot acht weken.

Wetenschap

XL EYELASH lash lengthening and conditioning serum heeft een anti-verouderende werking voor het wimperherstel en is verrijkt met vijf klinisch bewezen, gepatenteerde technologieën voor het herstel en de verbetering van beschadigde wimper- en wenkbrauwhaartjes. Het is bovendien rijk aan vitaminen, die als conditioner werken. De haartjes worden sterker, breken minder snel en worden langer doordat ze gezonder zijn. Daarnaast bevat XL Eyelash geconcentreerde peptiden voor meer haardikte en volume. De toevoeging van de nieuwste innovatie Capixyl™ – een biomimetische peptide (acetyltetrapeptide-3) die in combinatie met rode klaverextract (rijk aan biochanine A) extra krachtig werkt – beschermt effectief tegen breuk en dunner wordend haar. Een innovatieve mix van krachtige antioxidanten, biotine en eiwitrijke aminozuren stimuleert de groei van de haarzakjes voor sterkere, dikkere en langere wimpers. Oplosbaar collageen stimuleert de vochtretentie voor de hydratatie en voeding van de wimpers. Hydraterende en voedende stoffen verbeteren de flexibiliteit en elasticiteit van de wimpers en wenkbrauwharen. Dit revolutionaire wimper- en wenkbrauwserum bevordert gezonde, natuurlijke wimpers en wenkbrauwen voor lange, aantrekkelijke wimpers met meer volume.

wimpers 2

De SwissCare XL Eyelash is nu te koop in de winkel, oa bij Douglas.

Ga hier naar de algemene website van SwissCare

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook