Een heerlijke treatment die de huid hydrateert én rimpels en lijntjes vermindert

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Kan jouw huid nu de winter nadert wel een oppepper gebruiken? Maak kennis met de Neo-Marine Spa Treatment van Neoderma; een topbehandeling voor de vochtarme huid. De huid krijgt een enorme hydratatie-boost en fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen.

Deze heerlijke, ontspannende behandeling bestaat uit 6 stappen. Als eerst wordt de huid goed gereinigd. Een onderdeel van het reinigen is de huid exfoliëren, hierdoor worden dode huidcellen verwijdert. Ook het verwijderen van onzuiverheden is belangrijk. Zonder een gereinigde huid is er geen goede verzorging mogelijk. Vervolgens wordt het Advance Hydro-Complex Serum aangebracht, met zeer hoogwaardige ingrediënten waaronder pentavitine. Dit ingrediënt verhoogt de capaciteit van de huid om vocht vast te houden.

Neo-Marine Spa TreatmentDe huid is nu gereed voor de Neo-Marine Spa algen patches. Er zijn vijf patches (blaadjes) waarvan de vorm is afgestemd op de delen van het gezicht waar ze worden aangebracht.

De schoonheidsspecialist brengt de blaadjes aan op het voorhoofd, op de wangen, op de kin en hals. Vervolgens masseert de specialist de patches in met een hydraterend- en anti-age serum.

Net zo lang tot deze volledig zijn opgenomen door de huid. De patches bestaan uit gevriesdroogd zeewier dat rijk is aan ijzers, vitamines, mineralen en sporenelementen. Zeewier heeft als eigenschap vocht uit de lucht te onttrekken en dit geleidelijk vrij te geven aan de huid. Tevens werkt zeewier verzachtend en kalmerend.

Alsof de huid nog niet voldoende is verwend, krijgt de huid nog een voedend masker – dat een kwartier moet intrekken – afgestemd op het huidtype. Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

Het resultaat
Na afloop van de behandeling is de bloedsomloop verbeterd, voelt de huid heerlijk glad en zacht aan, is de opperhuid steviger en zijn fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar en is de huid diep gehydrateerd. dviesprijs: € 82,-

Bekijk hier ook hoe deze behandeling onze Kim is bevallen!

De Neo-Marine Spa Treatment kan goed gecombineerd worden met de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling. Dubbel resultaat! Kijk hier voor een salon bij jou in de buurt!

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Lees ook