Beautyvideo's Make-up Monique schrijft Trends najaar-winter 2014/15

Make-upvideo: de zilverlook van Monique

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Fijne look voor feestjes! Door Liselotte van Saarloos

Dit najaar heb je al twee looks van mij voorbij zien komen, met de trendkleuren van dit seizoen. Een nude look, een groene look en nu is het tijd voor de meer feestelijke zilvergrijze look. Bekijk het filmpje dat ik samen met make-upartist Liselotte van Saarloos maakte.

 

Wat hebben we gebruikt?

silver look products

  • Palet van Miss Sporty met antractie, grijs en zilvertinten, kleur 404 smoky black, shop hier
  • Matte cream to powder eyeshadow in de kleur taupe van Clarins, shop hier
  • Matte lipstick van Yves Saint Laurent in fuchsia, kleur 207, shop hier

 

Bekijk hier ook nog mijn film met de prachtige nude look

Bekijk hier ook nog mijn film met de fraaie groene look en donkere lip

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

9 reacties

  • Lydie, wat zou kunnen helpen is eerst wat mascara aanbrengen en daarna de wimpertang er op zetten. Dan heeft de tang meer om mee te werken. Misschien zijn je wimpers verandert qua structuur, zachter geworden. Dit kun je ook met je haar hebben, soms hebben hormonen of medicijngebruik hier invloed op. Wel meteen na het krullen verder gaan met de mascara anders kun je hem nauwelijks meer ‘opbouwen’ als hij opgedroogd is. Zorg ook voor een goede wimpertang, hier zijn zoveel verschillen in. De tang moet afgeronde rubbers hebben, vaak zie je rubbers met een plat vlak. En een goede mascara hoeft niet duur te zijn. Er is een goede mascara van Make Up Studio Pro lash waterresistant. Deze bouwt goed op, maar de roze van Essence is ook goed en dat is een hele goedkope in feite. Laat eens weten of je hier iets mee kon met deze info.

  • Leuk en leerzaam filmpje, met een schitterend eindresultaat. Laat de feestdagen maar komen!

  • Oefening baart kunst Noortje, en het is vooral een kwestie van goed observeren en blijven experimenteren. fouten maken is helemaal niet erg. en ga ook eens naar de makeupcounters in de bijenkorf, vraag eens een makeuplesje aan in een MAC store of bij de Douglas en houdt daar de spiegel bij de hand, je leert er echt veel van.

  • @Noortje… Het is echt een kwestie van vaak doen. Natuurlijk vind je dat het de ene keer mooier is uitgevallen dan de andere keer. Ik heb de nudelook nu een groot aantal keren gedaan en het effect wordt steeds mooier en beter. Als je een filmpje van Yvonne erbij neemt, zij laat precies zien waar je het kwastje moet zetten om overhangende oogleden te verbloemen, kom je een heel end:-) Ik heb soms het idee dat het tussen onze oren zit, dat onze make-up er minder mooi uit ziet in vergelijk met de prof.:-) Want als ik naar andere vrouwen kijk, denk ik ook wel eens: wat zijn díe ogen prachtig opgemaakt terwijl die dame zelf wellicht denkt, dat het er niet uitziet;-)

  • wauw jij kunt echt alles hebben Monique, maar deze look maakt je jonger vind ik! Mooie filmpjes en vooral nuttig. Ik heb een gek vraagje: ik kan maar 1 oog mooi opmaken, de andere doe ik op de gok omdat ik met m’n rechteroog bijzonder slecht zie. Heb je een tip voor mooi aanbrengen van make-up?

  • Wat ziet het er weer prachtig uit. Ik vond die andere looks ook al zo mooi. Ik wilde dat ik mijn ogen zo kon opmaken. Dat lukt mij niet of ik ben te ongeduldig. Maar ik denk zelf doen is moeilijker dan dat het door een professional wordt gedaan.

  • Ik heb een Groot probleem met mijn wimpers die hangen recht naar beneden voor mijn oog (‘vroeger had ik dat probleem niet nu al vele jaren wel ) heb reeds alles geprobeerd wimpertang waar ik vroeger mooi resultaat mee had ,nu zie je nouwelijks een verschil , kammetje dat warmte geeft ,wit poeder eerst aanbrengen ,wimpers laten aanbrengen maar dat rade ze mij af omdat die nog meer naar beneden trekken i.p.v.te liften wimperpermanant zie je ook nouwelijks het verschil ,,valse plakken ben ik onhandig in komen altijd los kortom niets helpt heb nogtans geen korte ik verf ze om ze wat beter te zien maar krullen lukt niet heb al vele mascara’s uitgetest die dit beloven maar niks helpt weten jullie a.u.b. Raad ?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.