Ideale gezichtsreiniger voor de drogere huid

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Cleansing BalmPascaud Cleansing Balm HR

Het nieuwe reinigingsproduct van Pascaud is een rijke comfortabele reinigingsbalsem om de huid te zuiveren en te verzachten. Het product verwijdert in een handomdraai make‐up, vuil en onzuiverheden. Het verzacht irritaties en verbetert de conditie van de huidbarrière.

Wat doet het?

Geeft een intensieve reiniging en geeft tevens comfortabel gevoel. Door het complex Defensil worden irritaties verzacht.

Hoe gebruik je het?

’s Morgens en ’s avonds. Masseer de balsem in op de droge huid en voeg daarna lauwwarm water toe. Spoel het geheel af.

Voor wie is het geschikt?

Geschikt voor alle huidtypen, vooral voor de droge en vochtarme huid. Ook voor de huid die gevoelig is voor eczeem, jeuk en roodheid.

Werkstoffen Plantaardige oliën:

Zonnebloem, druivenpit, olijf, amandel, macadamia en arganolie. Deze zijn rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamines en anti‐oxidanten en transformeren met water in een afspoelbare melk.

Defensil:

Complex bestaande uit botanische extracten zoals Ballonplant (Cardiospermum Halicacabum) en Slangenkruid (Echium Plantagineum). Deze verzachten irritaties en verbeteren de huidbarrière.

Wat kost het?

Inhoud 150 ml, adviesverkoopprijs € 37,65. Ga naar de Pascaud website voor het shoppen van producten en adressen voor salonbehandelingen.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook