Oh, hoe lekker is dat? Een roomspray met de perzik geur van Blue Blood Gel

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

 

Wie aan Neoderma denkt, denkt aan de Blue Blood Gel en aan de heerlijke geur van het product. Goed nieuws, want vanaf nu heeft Neoderma een limited edition Revealing Mist Air Freshener met de geur van deze royal onder de producten!Revealing Mist klein

De Revealing Mist is verrijkt met een perzikgeur die de basis vormt van deze spray. Perzik is een zeer populaire, fruitige en zoete noot in parfums. Met het sprayen van deze heerlijke geur (in je (bad)kamer, op kussens, linnengoed, etc.) voel je je weer helemaal herboren.

De spray is – zoals de naam al zegt – geschikt voor de lucht, dus als roomspray en niet voor op de huid. Daarvoor heb je natuurlijk al de Blue Blood Gel. De spray kan wel gebruikt worden als haarmist of op textiel.

Wie wil er nou niet naast een perzikzachte huid een heerlijk perzik-geurtje dragen?

Benieuwd? De Revealing Mist Air Freshener is verkrijgbaar bij de Neoderma-specialist. Zoek een salon in de buurt.

Adviesprijs: € 24,95
blue-blood-gel

 

Blue Blood Gel
Deze royal onder de producten activeert de productie van collageen en elastine, verhoogt de weerstand en verbetert het metabolisme van de huid. De gel dient na het reinigen van de huid aangebracht te worden.

Hoe Blue Blood Gel dit allemaal kan doen? Het stimuleert de opname van actieve ingrediënten in andere huidverzorgingsproducten. Goed geheim he.

Wil je meer lezen over de Blue Blood Gel? Pak dit artikel er nog maar eens bij, op BeautyJournaal.

 

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

 

 

Lees ook