Negen sensuele geuren, van het high fashion merk Costume National

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

Italiaanse chic met een edgy randje

costume national overzicht

Als volbloed Italiaan combineert Ennio Capasa de perfecte tailoring met gewaagde chique tot de hele herkenbare stijl van Costume National. Menig modeliefhebber zal dit feilloos herkennen.

Costume National staat voor een tijdloze stijl met roots in de avantgarde, afgewerkt met een sensueel randje. Moeiteloos zie je minimalisme en Rock & Roll samenkomen in een iconisch slank silhouet. In de jaren ’90 werd het groot, en het is niet meer weggegaan!

Een ‘Edgy Chic’ waar het merk om bekend staat. Unieke materialen en de strakke snit: vakmanschap en technologie, traditie en vernieuwing. Costume National heeft fans onder stijliconen als Mick Jagger, David Bowie, Willem Dafoe, Angelina Jolie, Katie Holmes, Michael Bublé, Tom Cruise, Gael Garcí a Bernal, Heidi Klum en Keanu Reeves. Zij dragen het merk zowel op de rode loper als casual tijdens een city trip. And they love….black and grey, de basiskleuren van dit modemerk, altijd aangevuld met felle accenten.

costum nationale style

The scents
De geuren zijn een logische stap om een compleet Costume National universum te creëren! Er zijn negen sensuele creaties, allemaal tijdloos en uniek met een verfijnd eigen karakter. De geuren herinterpreteren de edelste ingrediënten zoals amber, sandelhout, saffraan en jasmijn. De pure en sensuele vorm van de flacons werd gebeeldhouwd door Ennio Capasa himself. Dus hoog tijd om bij COSMANIA te ontdekken of één van de heerlijke geuren van Costume National jou ook past!

Ga hier direct naar de website van Cosmania en de shop om lekker rond te kijken, en te shoppen!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania

Lees ook