Wat een plaatje is deze Vampirella met bloed en tandjes!

02:43 - 01:38
luistertijd 02:43 - leestijd 01:38

Ik had het jullie gisteren beloofd: foto’s van de Halloween make-up van mijn dochter die ze kreeg aangeboden bij Make-up Studio aan de Heilige weg in Amsterdam, van mua Keshia.

Iliana en Keshia besloten dat er een Vampirella look gemaakt zou worden. Daarvoor had Keshia ook speciale filmtandjes meegenomen en bloed!

Het eerste dat natuurlijk moest gebeuren was het witten en shapen van de huid. Vampiers zijn levende doden dus het moet grauwig zijn. Keshia gebruikt hiervoor een speciale witte cremefoundation in een steentje. Er kwamen deze middag heel wat meiden binnen om dat product te kopen.

Vervolgens was het tijd om haar ogen lekker paars te maken, donker en spannend. Dochterlief, die nooit iets met make-up doet onderging het allemaal superrelaxed en genoot van de transformatie van haar gezicht die ze voor de spiegel langzaam maar zeker zag plaatsvinden…

Mooie make-up maar natuurlijk niet Halloween genoeg, daarom wilde Iliana ook graag een spinnenweb bij haar ogen. Keshia tekent de aanzet hiervoor eerst met wit potlood dat ze later invult met zwarte eyeliner en schaduwen erin zet met zwart poeder en wit poeder.

Dan wordt het tijd voor bloed en tanden, zoals het een echte Vampirella betaamt, gaat ze niet de deur uit zonder deze accessoires;-). Het bloed is een gel die je met een kwastje over het gezicht kan uitstrijken. Door de warmte van de huid kan het uitlopen, maar dan maakt het alleen maar spannender. De tanden zijn speciale filmrekwisieten die door acteurs gebruikt worden. Je schuift ze over je eigen hoektanden heen, met een gel die je aanmaakt met poeder en vloeistof. Het hard gedurende 24 uur steeds verder uit. Je kunt ze gewoon weer afklikken. Zoals je bij een kind kunt verwachten, vielen ze eerder uit, maar ach, het mocht de pret absoluut niet drukken!

 

De lippenstift die trouwens gebruikt is, is de kleur 79, een bessenpaars met een mooie zwartachtige ondertoon. Keshia doet ook nog even haar haar, met haarlak en zet het daarna vast in een ruige staart.

Hmm…ze is toch wel lief zo…

Maar eerst nog wat make-upjes uitzoeken op uitnodiging van Keshia. Ze is overdondert – niet alleen een geweldige middag met een spannende transformatie, maar ook nog cadeautjes uitzoeken! Wow….wat zal ze kiezen?

Lieve Keshia en Nancy van Make-up Studio onwijs bedankt voor de gastvrijheid, de cadeautjes en deze geweldige make-up. Iliana heeft genoten, en mamma net zo hard!

Make-up van Make-up Studio shop je ondermeer hier online.

Lees ook