Fuchsia tot rozerood, van budget tot high class. Swatches!

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50


Monique test fuchsia kleurige lipsticks

Durf jij het aan? Fuchsia roze lippen… Wij vinden het prachtig. Dit najaar is roze hot in allerlei tinten, dus ook deze donkere, felle tint: van fuchsia met af en toe een uitstapje naar rozen-rood. Monique test een aantal toppers, van budget tot high class.

 

Shop the look!

1. Chanel Rouge Coco Shine

Deze lipstick van Chanel is heel zacht, net als een balsem. Hij brengt heel soepel aan en door de relatief smallere stick volgt hij ook makkelijk de lipcontour. Hij is semi-transparant met een mooie glans. Lipliner is gewenst. Chanel belooft een acht uur lange houdbaarheid. Ik geloof zeker dat de pigmenten iets in de liphuid doordringen, maar hij geeft wel af af aan je kopje. Dit is kleur 95 Viva. Een felle fuchsia roze kleur, met iets blauwige ondertoon.

Je koopt deze lipstick van Chanel hier.

 

                                                              2. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

De Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder staat garant voor een prachtige dekking en een verzorgend lipgevoel. Dankzij time released hyaluronzuur. Ik vind de pigmenten van Estee Lauder lipsticks erg mooi en intens. Dit is een onvervalst paarsroze tint met een iets matte finish. Op de foto oogt hij net iets lichter, maar wel prachtig intens. Echte lipmake-up waar je op kunt vertrouwen, die je niet zo even ‘op eet’. Dit is de kleur Dominant.

Je shopt deze lipstick hier.

 

3. Guerlain KissKiss

Ook deze lipstick van Guerlain bevat hyaluronzuur. Hij brengt heerlijk romig aan en blijft dat ook. De kleur is dekkend, maar wel iets minder dat die van Estee Lauder, hij glanst ook meer, Het is een fuchsia tint maar er zit een sprankelend roze in wat de kleur heel mooi verdiept. Dit is de kleur Excessive Rose. Echt zo’n kleur je teint helemaal opfrist, zelfs als je geen oogmake-up draagt.

Je koop deze lipstick van Guerlain hier.

 

                                                    4. Gosh Velvet Touch Lipstick

Een mooie lipstick die romig aanbrengt, hetzij een tikkeltje droger dan de hierboven genoemden. Een intens pigment, in dit geval in rozerood, met zachte reflectie, dus niet mat. Een uitstekend alternatief voor de kleinere beurs. Dit is kleur 158 Yours Forever. O.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

5. Essence Adorable Matt!

Mat is de trend dit najaar, dus leuk dat Essence dat ook oppakt. Mat betekent per definitie een drogere substantie. Ik kan daar minder goed tegen, maar als je hem iets langer ophebt en de wax verwarmt wordt door je lippen wordt hij minder droog. De pigmentering is uitstekend, de kleur is mooi rood met iets roze ondertoon. Hij is, zoals eigenlijk geen de van de lipsticks in deze test, stainproof. Dit is kleur 14 Adorable Matt!. O.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hier shop je nog meer mooie betaalbare lipsticks in deze kleur.

Lees ook