Witte klei legt een straktrekkend laagje over de huid - het werkt!

06:27 - 03:52
luistertijd 06:27 - leestijd 03:52

‘Eindelijk een anti-rimpelcreme die WEL werkt, en zonder gephotoshopte beelden,’ zo vertelt Gerdien Bos, directeur van Solutions Cosmeceuticals ons enthousiast. Een oogcrème die de huid gladstrijkt, zonder een naar, plastic-achtig gevoel. Gerdien vertelt dat er in haar lab jarenlang aan gewerkt is. Schoonheidsspecialisen vinden het ook geweldig, en ook in het buitenland is het een bestseller geworden.

shop hier online

 

Yvonne test Solutions Supreme Direct Eye-lift

Wat zijn de claims?
– vervaagt direct rimpels en fijne lijntjes – al na twee minuten
– is 100% natuurlijk
– werkt 8-10 uur
– voelt comfortabel aan
– is onzichtbaar op de huid
– make-up kan erover heen

Gladstrijkend bentoniet

De gel bestaat uit een speciale mix van ingrediënten die een onmiddellijke spectaculaire vermindering van de rimpels veroorzaakt en de huid zichtbaar strakker maakt. Op de huid wordt een zeer dun transparant laagje (filmpje) gevormd dat de huid gedurende 8-10 uur strak maakt. De basis van Suprême Direct Eye-Lift is bentoniet, een fijne witte klei, die revitaliserende eigenschappen heeft en de huid aanspant. De gel is veilig voor de huid, geschikt voor ieder huidtype en zuinig in gebruik. Dit product is dermatologisch getest en niet op dieren getest. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. De gel bevat geen parabenen en parfum.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Bentonite, Aluminium Carboxymethylcellulose, Ethanolamine.

shop hier online

 

 

ronaRona:
Het voelt lekker, je kijkt frisser uit je ogen
‘Het zit in een piepklein (6ml) flesje met een druksysteempje dat goed doseert. De substantie is melkwit en waterig. Het aanbrengen luistert nauw. Je moet het flesje eerst goed schudden en dan met een vingertop heel zacht een dun laagje op de huid aanbrengen. Raak de huid zo min mogelijk aan, en wrijf niet. Je laat het 2 tot 3 minuten intrekken, en probeer je gezicht te ontspannen.

In eerste instantie gebruikte ik te weinig, de volgende keer teveel en ging het schilferen. Eén druppel blijkt uiteindelijk genoeg voor beide ogen. Nou, je ziet dus verschil, de huid trekt inderdaad strak. Ik vind dat wel een lekker gevoel, alsof je je ook gelijk iets minder moe voelt. Vooral in ruststand zijn de rimpels bijna weg, lachend of pratend zijn ze zeker nog aanwezig maar wel minder diep. 10 jaar jonger wil ik niet beweren maar wel met een frissere aanblik doordat de rimpels minder diep ogen en het ooggebied meer ontspannen is en dat vind ik fijn.

Ik vind het apart, en ik ben er behoorlijk mee aan het experimenteren geweest. Het laagje ziet er namelijk op mijn snel glimmende huid mat uit. Daarom meng ik wat highlighter met een bronzer en verspreid dat heel lichtjes eroverheen. Het is een fijn product als je er net even iets frisser uit wilt zien. En neem er de tijd voor. Je kunt het ook voor andere delen van het gezicht en de hals gebruiken. Het product is heel lang houdbaar. Heb je het een tijd niet gebruikt, schudt dat even goed en voeg desnoods een druppel water toe.

shop hier online

 

Yvonne:
De fijne lijntjes zijn echt minder te zien

yvonne voor en na solutions supreme eye

Het voor- en naresultaat bij Yvonne op het bovenooglid

Ik heb de gel op een schone huid aangebracht rondom het oog. Na een minuut begon de gel al te drogen en voelde ik de huid iets trekkerig worden, het legt een onzichtbaar filmpje over de huid. Er wordt voor gewaarschuwd dat bij te dik aanbrengen het laagje kan gaan rullen. Mocht dit het geval zijn, dan moet je hem verwijderen en opnieuw aanbrengen. Ik heb de gel licht ingeklopt op de huid, niet gesmeerd. Met kloppen wordt het mooier. Na 2 minuten was hij geheel opgedroogd.

Ik vond vooral de fijne lijntjes veel minder, de huid wordt iets strakker getrokken door de gel. Mijn kraaienpootjes vond ik niet veel minder dan eerst. Wanneer hij ingedroogd is voel je niet meer dat je de gel hebt aangebracht. Dus het trekkerige gevoel is weg. Ik heb hierna mijn oogmake-up aangebracht. De huid voelt iets stroever aan, dus heeft tot gevolg dat de oogschaduw zich moeilijker laat wegvegen. Wanneer er toch wat poeder van je kwastje valt, zul je het met een tissue weg moeten vegen. Dit moet je wel vochtig doen, droog lukt niet. Dus eigenlijk veeg de je gel dan weer weg. Ik heb hem de eerste keer daarom nogmaals moeten aanbrengen.

Toen mijn oogmake-up er op zat, zag ik zelf wel verschil. Ik vind dat Solutions Suprême Direct Eye-lift zijn werk doet. De fijne lijntjes onder mijn ogen zijn nauwelijks zichtbaar. Ik heb hem ook bij de mondhoeken gebruikt, ook hier zijn de fijne lijntjes minder zichtbaar, zonder dat je huid trekkerig aanvoelt. De gel is fijn als je een avondje uitgaat. Je hebt dan een net iets gladder uiterlijk. Ik vind niet dat ik er meteen 10 jaar jonger uitzie, maar de huid rond de ogen ziet er wel beter uit. Het resultaat bleef bij mij ongeveer een uur of 5 zichtbaar.

shop hier online

 

Lees ook