Make-upartists zijn dol op de make-up van Inglot, en het is ook nog halal!

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

inglot screen

Bring out the brightest version of you!

De kleuren knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd van natuurlijke ingrediënten die via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. Waar we het over hebben? Over Inglot natuurlijk!

Laatste technologie
Inglot is meer dan 30 jaar geleden opgericht door de chemicus Wojtek Inglot in Przemyśl, een klein Pools stadje. Het was zijn missie om zijn eigen revolutionaire en natuurlijke make-uplijn te ontwikkelen. En dat is gelukt! Inglot weet als één van de weinige make-up merken de laatste technologie te combineren met intense en levendige kleuren. Elk product bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en wordt verkocht tegen toegankelijke prijzen.

Indrukwekkende kleuren
De kracht van Inglot is absoluut het indrukwekkende aanbod van verschillende kleurvariaties en make-up producten. De kleuren zijn sterk gepigmenteerd en van zeer hoge kwaliteit. De complete range bestaat uit meer dan 1500 verschillende kleuren! Met meer dan 450 mogelijkheden om je lippen te kleuren, 600 manieren om je ogen beter te laten spreken, en 300 mogelijkheden om je teint te laten stralen.

inglot eyeshadow and blush

Vrij van parabenen, geliefd bij make-up artists
Inglot werkt samen met wereldwijd bekende make-up artists en color consultants om je altijd de nieuwste kleuren en texturen te kunnen bieden. Ook zijn alle producten van Inglot vrij van parabenen en allergenen en zijn ze niet getest op dieren.

Freedom System
Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen, afhankelijk van jouw specifieke beauty need en jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende formaten paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, lipsticks, pressed powders en concealers. De paletten zijn magnetisch, net zoals de vullingen die erin gaan, waardoor je gemakkelijk van samenstelling wisselt.

Laat je nagels ademen
Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die als enige nagellak ter wereld zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. O2M nagellak werd ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt, maar de kleuren zijn daarbij ook schitterend en fashionable. Ook is deze nagellak officieel halal gecertificeerd vanwege de waterdoorlatende kenmerken. Moslima’s kunnen hierdoor hun nagels reinigen zonder de nagellak te hoeven verwijderen.

inglot nailpolish

Graag geziene gast
Tegenwoordig is Inglot over de hele wereld te vinden bij alle grote beauty events, van de catwalks van verschillende fashion weeks, podia van verschillende internationale sterren tot TV sets en Broadway musicals. De producten zijn te koop in wel bijna 60 landen, verspreid over zes verschillende continenten en… vanaf nu is COSMANIA één van de exclusieve verkooppunten van Inglot in Nederland! Ga lekker shoppen, ook online!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania

 

Lees ook